Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά το τροχαίο δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Mad Clip, η Αστυνομία αναζητά ένα Audi R8 με κίτρινες πινακίδες. Οπως έγραψε το Reader.gr, οι αστυνομικοί ψάχνουν να βρουν αν ο Mad Clip έκανε κόντρα στην παραλιακή με τον οδηγό του Audi και γι' αυτό ψάχνουν πληροφορίες.

Χαρακτηριστικά, η Αστυνομία στο μήνυμά της αναφέρει ότι στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης, αναζητούνται πληροφορίες για Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας AUDI, μοντέλου R8, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας κίτρινου χρώματος και πιθανόν κατασκευής δεξιάς θέσης οδήγησης (δεξιοτίμονο), το οποίο ανωτέρω τόπο και χρόνο κινούνταν στο χώρο του δυστυχήματος. Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες που έγινε το συγκεκριμένο τροχαίο δυστύχημα ή για το εν λόγω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στα τηλέφωνα: 210–9608000, 210-9608006, 210-9608015 και 210-9608016.

Mad Clip: Ξεκίνησαν μαζί από φανάρι

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο αυτό το αυτοκίνητο να εμπλέκεται σε κόντρα με τον ράπερ Mad Clip. Αυτό καθώς υπάρχουν μαρτυρίες, ότι στο προηγούμενο φανάρι ήταν σταματημένο δίπλα στο δικό του όχημα ένα δεύτερο Ι.Χ. αυτοκίνητο. Οι αξιωματικοί της Τροχαίας εξετάζουν το ενδεχόμενο τα δύο οχήματα να ξεκίνησαν μαζί με μεγάλη ταχύτητα, με τον 34χρονο ράπερ να χάνει τον έλεγχο του δικού του και αυτό να καρφώνεται σε μία κολώνα και ένα δέντρο, απέναντι από την εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη.

Όσον αφορά στο δεύτερο όχημα, οι ίδιες που πηγές που μένει να επιβεβαιωθούν από την ΕΛΑΣ, θέλουν τον οδηγό του να στρίβει δεξιά σε κάθετο δρόμο της παραλιακής, όταν είδε το Mad Clip να πλαγιολισθαίνει στη λεωφόρο Αθηνάς και στη συνέχεια να φεύγει πάνω στη νησίδα. Απαντήσεις θα δοθούν από το υλικό που έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας και διαχείρισης κυκλοφορίας της περιοχής. Η σορός του δημοφιλούς ράπερ θα υποβληθεί σε νεκροψία-νεκροτομή, ενώ θα γίνουν και τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA