Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο 34χρονος μουσικός Mad Clip βρήκε τραγικό θάνατο σε στη Βουλιαγμένη τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/9), όταν έχασε τον έλεγχο του πολυτελούς οχήματος του κι αυτό καρφώθηκε σε κολόνα ηλεκτροφωτισμού.

Διαβάστε ακόμη: Mad Clip: Νεκρός σε τροχαίο στην παραλιακή λεωφόρο ο ράπερ 

Ο διάσημος τράπερ λίγες ώρες πριν από το μοιραίο τροχαίο βρισκόταν στον γάμο του φίλου και συνεργάτη του Γιώργου Μπενουδάκη, από όπου είχε κοινοποιήσει αναρτήσεις στο Instagram. Εκεί τραγουδούσε μαζί με την Ελένη Φουρέιρα.

Ο Πίτερ Αναστασόπουλος, γόνος Ελλήνων μεταναστών στις ΗΠΑ σκοτώθηκε μέσα στην πολυτελή του Porsche, από την οποία χρειάστηκαν δυο ώρες για να τον απεγκλωβίσουν. Ο κολλητός του Light έφτασε στον τόπο του δυστυχήματος και οι εικόνες που αντίκρισε θα τον στοιχειώνουν για το υπόλοιπο της ζωής του, καθώς είδε τον «αδερφό» του να ξεψυχά μέσα σε μια άμορφη μάζα με παλιοσίδερα. «Πάει, πάει» ακούγεται να λέει σπαρακτικά ο νεαρός ράπερ βλέποντας τον Mad Clip να μην έχει τις αισθήσεις του μέσα στο αμάξι, την ώρα που προσπαθούν οι υπόλοιποι φίλοι του να τον απομακρύνουν...

Ποιος ήταν ο Mad Clip

Ο γεννημένος στη Νέα Υόρκη, Mad Clip, παρουσιάστηκε στη δισκογραφία το 2017 με το LP O Amerikanos για να ακολουθήσουν άλλα τρία το Super trapper, το Super Trapper 2 και το Still Active σε συνεργασία με τον Strat. Από τότε που κυκλοφόρησε το Dealer, είχαν ακολουθήσει πολλά γνωστά μουσικά κομμάτια του, όπως το ΜΑΜΑ, Kotera, Sinthikes και άλλα, τα οποία έχουν ξεπεράσει τις 10 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Στο ξεκίνημά της καριέρας του είχε συνεργαστεί με τον ράπερ Τάκι Τσαν που τον βοήθησε να κυκλοφορήσει το πρώτο του σινγκλ Eimai Trelos σε ηλικία 27 ετών. Στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία Capital Music.

«Θαύμαζα πολύ τους ράπερ που είχαν φύγει απ' τη ζωή, τους 2 Pac, Biggie Smalls κι άλλους που άκουγα τη μουσική τους και ήταν σαν να υπήρχαν ακόμα, θαύμαζα αυτού του είδους την αθανασία. Σκεφτόμουν: "Τι είναι η ζωή; Να έρχεσαι, να φεύγεις και να μη σε θυμάται κανένας;". Έτσι, το 2003 "έφαγα" μια φλασιά και αποφάσισα να γίνω μουσικός, γιατί ήθελα να κάνω κάτι και να γράψω τη δική μου ιστορία» είχε πει πριν από δύο χρόνια σε συνέντευξή του στη Lifo.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA