Μενού
  • Α-
  • Α+

Νεκρός ανασύρθηκε μετά από τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Αθηνάς (σ.σ. είναι η συνέχεια της λεωφόρου Βουλιαγμένης), στο παραλιακό μέτωπο, ο δημοφιλής τράπερ Mad Clip τα ξημερώματα της Πέμπτης.  Ήταν λάτρης της πολυτελούς ζωής, των γρήγορων αυτοκινήτων και της ταχύτητας, κάτι που ήθελε να δείχνει και μέσα από τα τραγούδια του. Το τελευταίο τραγούδι του δεν διέφερε από τα υπόλοιπα, κάνοντας λόγο για «σφήνες» στην Ποσειδώνος και «κόντρες με το πορσικό, ενώ παράλληλα ρωτά «ποιος θέλει να πεθάνει;». 

Το τελευταίο τραγούδι του Mad Clip, σε συνεργασία με τον τράπερ Skive, κυκλοφόρησε στις 20 Ιουλίου από την Capital με τίτλο «Don Dada», που είναι εμπνευσμένο από τον Louie Rankin που αυτοαποκαλούνταν ως «Original Don Dada». Σε αυτό αναφέρονται οι εξής στίχοι: 

Διακοπές αλλάζω κλίμα

Πλούτισα από τη ρίμα

Δε θα μου πάρετε το κύμα

Στη Ποσειδώνος κάνω σφήνα

Αξιοσημείωτοι είναι και οι στίχοι στο δεύτερο κουπλέ: 

Πορσικό κάνω κόντρες boy, δε παίρνω σπόντες boy, δίνω τις ντόπες boy

Bitch made είστε κότες boy

Γεμάτο κόμπλεξ boy, σας κλείνω πόρτες boy

Mad Clip: Τα προφητικά τραγούδια για ταχύτητα και θάνατο 

Το τραγούδι «Χιλιόμετρα» των τράπερ Mad Clip, Hawk, Light και Sapranov ξεκινά με το κουπλέ του πρώτου να δείχνει το πόσο αγαπά την ταχύτητα στους δρόμους: «Τρέχω με χίλια χιλιόμετρα την ώρα/ Και έτσι όπως περνάν τα χρόνια δεν θυμάμαι τα παλιά», ενώ το κουπλέ του κλείνει με την φράση «Ζούμε όλα ή τίποτα μέχρι να 'μαι RIP» το οποίο επαναλαμβάνεται δύο φορές.

Σημειώνεται, ότι η ταχύτητα και ο θάνατος είχαν απασχολήσει και σε προηγούμενο τραγούδι τον τράπερ. Συγκεκριμένα, στο τραγούδι «Hustla», αναφέρει στο πρώτο κουπλέ: «Τρέχω σαν ταύρος (huh), σου στήνω τον τάφο (pow pow)/ Εγώ θα διαλέξω το πώς θα πεθάνω/ Δε με φοβίζει, γ... ο Χάρος».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA