Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκαρισμένη εξακολουθεί να είναι η ελληνική σόουμπιζ από τον ξαφνικό θάνατο του δημοφιλούς τράπερ Mad Clip τα ξημερώματα της Πέμπτης, το πολυτελές αυτοκίνητο του οποίου «καρφώθηκε» σε μία κολόνα και ένα δέντρο. Την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες των ειδικών για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος, ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στη δημοσιότητα όπου και αποτυπώνεται η στιγμή που ο Mad Clip χάνει τον έλεγχο της Porsche.

Διαβάστε ακόμα: Mad Clip: «Αναίτια πάτησε φρένο στην ευθεία» - Αποκάλυψη του πραγματογνώμονα στο Reader.gr

Στο βίντεο που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1 από κάμερα ασφαλείας, φαίνεται το πολυτελές αυτοκίνητο του 34χρονου τράπερ να παίρνει κλίση προς τα δεξιά. Στο σημείο αυτό ο Mad Clip προσπαθεί να κάνει διορθωτικό ελιγμό προς στα αριστερά και όπως φαίνεται να χάνει τον έλεγχο, με αποτέλεσμα στη συνέχεια η σύγκρουση που ακολουθεί να είναι σφοδρή.

Πότε θα γίνει η κηδεία του Mad Clip

Την ερχόμενη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου θα γραφτεί ο τραγικός επίλογος για τον Mad Clip καθώς θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία, με την κηδεία του να πραγματοποιείται στο Παλαιό Φάληρο.

Την επίσημη ανακοίνωση έκανε η δισκογραφική εταιρία με την οποία συνεργαζόταν, τόσο ο ίδιος όσο και πολλοί ράπερ της γενιάς του. Έτσι λοιπόν την ερχόμενη Δευτέρα 6/9 στις 14:30 φίλοι και γνωστοί του θα πουν το «τελευταίο αντίο» στον Ιερό Ναό Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου. Ακολούθως, στις 16:30, θα γίνει η κηδεία του στο κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου.

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων

Παράλληλα, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται από τις Αρχές τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης και βέβαια των αιματολογικών εξετάσεων. Μόλις αυτά φτάσουν στα χέρια των αξιωματικών που ερευνούν την υπόθεση αναμένεται να ρίξουν φως στην κατάσταση που βρισκόταν ο Mad Clip φεύγοντας από τον γάμο των φίλων του στην παραλιακή.

Από τις συγκεκριμένες εξετάσεις θα φανεί αν ο ράπερ είχε καταναλώσει αλκοόλ και αν ναι σε ποιες ποσότητες και αν αυτές επηρέασαν τις αντιδράσεις του κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA