Μενού
  • Α-
  • Α+

Μέχρι θανάτου χτύπησε μια 88χρονη γυναίκα ένας 20χρονος, ο οποίος μπήκε στο σπίτι της ηλικιωμένης στον Βαθύλακκο Θεσσαλονίκης, προκειμένου να την ληστέψει. Ο 20χρονος κατάφερε, σύμφωνα με το thestival.gr, να μπει στο σπίτι της από την πίσω μεριά. Ο 20χρονος φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς πως όταν διαπίστωσε ότι μέσα στο σπίτι βρισκόταν η ηλικιωμένη, άρχισε να τη χτυπά προκειμένου να του αποκαλύψει πού έκρυβε τις οικονομίες της. Όπως υποστήριξε, από τα χτυπήματα η 88χρονη έχασε τις αισθήσεις και τότε εκείνος τράπηκε σε φυγή, χωρίς να πάρει κάτι.

Την 88χρονη βρήκε το πρωί της 2ας Σεπτεμβρίου η οικιακή βοηθός της χωρίς τις αισθήσεις της και διακομίστηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Εκεί νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και κατέληξε το πρωί της 4ης Σεπτεμβρίου.

Πώς έφτασε στα ίχνη του 20χρονου η ΕΛ.ΑΣ.

Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ανέλαβαν τη διερεύνηση του περιστατικού. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι αστυνομικοί συνέλεξαν υλικό από κάμερες ασφαλείας από την περιοχή, στο οποίο εντοπίστηκε να κυκλοφορεί κοντά στο σπίτι της ηλικιωμένης ο 20χρονος, λίγη ώρα μετά το συμβάν. Παράλληλα, στο σπίτι της ηλικιωμένης βρέθηκε αποτύπωμα του δράστη ενώ υπήρχε και μαρτυρία γείτονα που έδειξε τον 20χρονο ως τον δράστη της αποτρόπαιας πράξης. Ο 20χρονος κλήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. για κατάθεση και εκεί ομολόγησε την πράξη του. Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA