Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε αναστολή εργασίας βρίσκεται πλέον ο γιατρός του νοσοκομείου Μεσολογγίου που φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση με πλαστό πιστοποιητικό νόσησης από κορονοϊό, ενώ έχει κληθεί και σε απολογία στο πλαίσιο του πειθαρχικού ελέγχου που του ασκείται, με τον ίδιο να καταρρέει.

Διαβάστε ακόμη: Υγειονομικές βόμβες εικονικοί εμβολιασμοί, πλαστά πιστοποιητικά νόσησης και ψευδώς αρνητικά τεστ

Ο συγκεκριμένος γιατρός για να αποφύγει τον εμβολιασμό χρησιμοποίησε δείγμα νοσούντος ασθενούς που ελήφθη στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου που εργάζεται. Την αποκάλυψη έκανε η εφημερίδα «Πελοπόννησος» που όπως σημειώνει ο συγκεκριμένος γιατρός μόλις παρέλαβε το έντυπο της αναστολής εργασίας του και την κλήση σε απολογία, κατέρρευσε!

«Πράγματι είχαμε στοιχεία για τον συγκεκριμένο γιατρό ότι είχε προχωρήσει στη συγκεκριμένη παράνομη ενέργεια. Μάλιστα επειδή τα στοιχεία ήταν αδιάσειστα δεν διέταξα ΕΔΕ αλλά κατευθείαν προχώρησαν στην άσκηση πειθαρχικού ελέγχου και στην αναστολή εργασίας. Παράλληλα θα παραπεμφθεί και στον εισαγγελέα» ανέφερε στην εφημερίδα ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννης Καρβέλης, που αποκάλυψε πως ερευνώνται και άλλα περιστατικά.

Μάλιστα ο διοικητής πήγε ο ίδιος το βράδυ της Τρίτης στο νοσοκομείο και σε συνεργασία με την διοικήτρια κ. Φιλιπποπούλου και τα επιστημονικά όργανα του νοσοκομείου και διαπίστωσε ότι υπήρχε βασιμότητα στην συγκεκριμένη υπόθεση. «Ο γιατρός αυτός έδωσε το δείγμα για έλεγχο χωρίς την αυτοπρόσωπη παρουσία του για λήψη. Το δείγμα αφού ήταν από ασθενή επιβεβαιωμένο, μοιραία βγήκε θετικό. Ωστόσο ο ίδιος πήγε στη συνέχεια και εμβολιάστηκε. Όλα αυτά δημιουργούν ενδείξεις και αποχρώσεις μιας παράνομης ενέργειας και σε συνεννόηση με τον ίδιο τον Υπουργό προχωρήσαμε στα όσα προβλέπει ο νόμος» προσθέτει ο κ. Καρβέλης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA