Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Κατερίνη - Σάλος με αρνητές γονείς: Τσακώθηκαν με δασκάλους, επειδή «καταστρέφονται τα πνευμόνια των παιδιών»

Γνωστοί αρνητές γονείς στην Κατερίνη δημιούργησαν επεισόδια στο Δημοτικό σχολείο της κόρης τους - Ανήρτησαν βίντεο που λένε ότι γονείς, δάσκαλοι και ιερείς εγκληματούν εναντίον των παιδιών - Τι απαίτησε ο πατέρας και ποια ήταν η απάντηση που έλαβε

Τραγικές καταστάσεις καταγράφονται τις τελευταίες μέρες με το άνοιγμα των σχολείων για τη νέα χρονιά, καθώς οι προσπάθειες επανένταξης των παιδιών στο σχολικό κλίμα αμαυρώνονται από αρνητές γονείς που απαγορεύουν στα παιδιά τους να φορέσουν μάσκα και φυσικά να κάνουν τεστ για κορονοϊό. Αυτή τη φορά στην Κατερίνη, οι γονείς ενός κοριτσιού Δημοτικού γίνονται viral για όλους τους λάθους λόγους: Ο πατέρας έβρισε γονείς και καθηγητές, ακόμα και ιερείς, λέγοντάς τους ότι είναι «εγκληματική οργάνωση», επειδή «καταστρέφουν τα πνευμόνια και τις ψυχές των παιδιών τους». Απαιτεί η κόρη του να μπει στην τάξη χωρίς μάσκα και self test.

Οι γονείς αυτοί εμφανίζονται να χαρακτηρίζουν τα μέτρα ενάντια στον κορoνοϊό ως φασιστικά, σατανικά και παράνομα ενώ καταφέρονται και ενάντια στους ιερείς που επιλέγουν να φορέσουν μάσκα λέγοντας πως αυτοί δεν μπορούν να κάνουν αγιασμό και πως σε τέτοιες εκκλησίες δεν θα πηγαίνουν.Στο βίντεο μιλά ως επί το πλείστον ο πατέρας ο οποίος με παραληρηματικό ύφος αποκαλύπτει τον διάλογο που είχε με τον διευθυντή του σχολείου ο οποίος δεν άφησε το μικρό κορίτσι να πει στην τάξη επικαλούμενος τον νόμο. «Καμία ΚΥΑ, κανένας νόμος δεν είναι πάνω από το Σύνταγμα της Ελλάδος», λέει και χαρακτηρίζει εγκληματίες τους γονείς που φορούν μάσκες και εμβολιάζουν τα παιδιά τους.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, δείχνουν στα social media και το παιδάκι το οποίο κάποια στιγμή παρεμβαίνει χαμογελώντας και λέει πως «όσο η μαμά και ο μπαμπάς φώναζαν εκεί, εγώ γελούσα γιατί ήταν αστείο. Και όλοι οι άλλοι τους έβλεπαν λες και σκότωσαν κάποιον», λέει το κοριτσάκι δίχως να μπορεί να αντιληφθεί λόγω ηλικίας τον κίνδυνο στον οποίον την εκθέτουν οι γονείς της.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#γονείς #Κατερίνη #Κορονοϊός #αρνητές