Μενού
  • Α-
  • Α+

Ξεκίνησε στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου τον Μάιο του 2020. Η κατηγορούμενη δεν ήταν παρούσα σε αντίθεση με την Ιωάννα που βρέθηκε στο δικαστήριο φορώντας προστατευτική μάσκα και συνοδευόμενη από τους δικηγόρους και τη μητέρα της. «Να είστε καλά, σας ευχαριστώ. Το παιδί μου είναι το καλύτερο» είπε η μητέρα στους δημοσιογράφους. 

Διαβάστε ακόμη: Επίθεση με βιτριόλι: Ανατριχίλα στο Twitter με τη θαρραλέα εμφάνιση της Ιωάννας - Υβρεις κατά δημοσιογράφων

Η δίκη για την επίθεση διεκόπη για τις 30 Σεπτεμβρίου. «Το είχα προβλέψει ότι δεν θα έρθει στο δικαστήριο, ότι δεν θα αντικρύσει την Ιωάννα» ανέφερε σε δήλωση του ο νομικός παραστάτης της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας για την κατηγορούμενη. «Απέδειξε για μία ακόμα φορά πια είναι, δεν ήρθε καν για να είναι με σκυμμένο το κεφάλι» πρόσθεσε.

«Αυτή που προσπάθησε να με σκοτώσει απέδειξε ξανά πόσο ψυχρή και δειλή είναι» είπε η Ιωάννα που κατά την άφιξή της στον χώρο των δικαστηρίων κέρδισε το χειροκρότημα των παρευρισκόμενων. Ακόμα και ο συνήγορος της κατηγορούμενης Έφης, την πλησίασε για να της εκφράσει τη συμπαράστασή του. Ωστόσο της ζήτησε να μην τον παρεξηγήσει κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, αφού θα κάνει απλώς τη δουλειά του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA