Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κατερίνα Καινούργιου περιέγραψε στην εκπομπή της «Super Κατερίνα» τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισε την Ιωάννα Παλιοσπύρου και πήρε τη συνέντευξη. Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε με συγκινητικά λόγια το πώς αισθάνθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. «Όταν η Ιωάννα ένιωσε άνετα, μαζί με τη Σόνια Καζόνι πήγαμε στο σπίτι της Αννίτας Ναθαήλ, εκεί έγινε η συνέντευξη. Η Αννίτα βοηθά την Ιωάννα σε αυτή την πολύ δύσκολη φάση της ζωής της και μου άνοιξε την καρδιά της» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε ακόμη: Επίθεση με βιτριόλι: «Η Ιωάννα θα κινηθεί νομικά για όσα είπε ο συνήγορος του 40χρονου»

Ανέφερε μάλιστα ότι από το καλοκαίρι είχε ζητήσει από τη Σόνια Καζόνι που είχε κάνει την πρώτη συνέντευξη στην Ιωάννα να τη φέρει σε επαφή μαζί της. «Με βοήθησε πολύ και κάναμε κάποιες κουβέντες. Ένιωσα ότι με εμπιστεύτηκε και χθες ήρθε η στιγμή να μου πει κάποια πράγματα από κοντά» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου. Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της εκπομπής της, στην οποία θα προβληθεί η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε στο Happy Day και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Δεν μου αρέσει να το λέω συνέντευξη. Από το καλοκαίρι ζήτησα από τη Σόνια Καζόνι που είχε κάνει την πρώτη συνέντευξη στην Ιωάννα να με φέρει σε επαφή μαζί της. Με βοήθησε πολύ και κάναμε κάποιες κουβέντες. Ένιωσα ότι με εμπιστεύτηκε και χθες ήρθε η στιγμή να μου πει κάποια πράγματα από κοντά. Κυρίως να μας ανοίξει την ψυχή της και επειδή η δίκη δεν έχει ολοκληρωθεί, αυτά που είπαμε, είναι αυτά που μπορούμε να πούμε.

Μέσα από αυτή τη συνέντευξη θα καταλάβεις το μεγαλείο ψυχής που έχει αυτή η κοπέλα. Και πραγματικά όσες γυναίκες μας παρακολουθούν σήμερα θα αλλάξουν θεωρία για τα πρότυπα ομορφιάς. “Οι πόνοι της ψυχής δεν επουλώνονται” μου είπε. Μου μίλησε για την καθημερινότητά της και πώς ήταν η ζωή της πριν (σ.σ. από την επίθεση με βιτριόλι). Θα σοκαριστείτε, όταν αντιληφθείτε ότι όλο αυτό έγινε χωρίς λόγο», είπε, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Καινούργιου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA