Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα δολοφονία γυναίκας συγκλονίζει το πανελλήνιο, καθώς μία νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στη Ρόδο. Το φονικό σύμφωνα με τα τοπικά μέσα έγινε μέρα μεσημέρι και καταμεσής του δρόμου στην οδό Μόσχας στο Ροδίνι.

Σύμφωνα με την «Ροδιακή» άγνωστο προς το παρόν άτομο πυροβόλησε δύο φορές και σκότωσε γυναίκα 30 περίπου ετών, η οποία εκείνη την ώρα επιχειρούσε να βγει από το αυτοκίνητό της στην περιοχή του Ροδινιού. Το θύμα πυροβολήθηκε από κοντινή απόσταση με κυνηγετική καραμπίνα δύο φορές.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Ρόδου που βρίσκονται στο σημείο, συνέλεξαν δύο κάλυκες από το κυνηγετικό όπλο με το οποίο τελέσθηκε το φονικό. Κάτοικοι της περιοχής που μίλησαν στη «Ροδιακή» επισήμαναν ότι η άτυχη κοπέλα διέμενε στην παράλληλη οδό και ότι σήμερα είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο στην οδό Μόσχας. 

Από τις πρώτες μαρτυρίες, φαίνεται ότι ένα άγνωστο αυτοκίνητο με δύο άτομα μέσα, περίμενε λίγα μέτρα από το δικό της που ήταν σταθμευμένο και όταν η κοπέλα πλησίασε, την ώρα που προσπάθησε να μπει στο αυτοκίνητο, την εκτέλεσαν με δύο σφαίρες. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA