Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Ασυνείδητος οδηγός: Πάρκαρε στη ράμπα των ΑμΕΑ και επιτέθηκε on camera

Αλλη μια καθημερινή ιστορία ασυνείδητου οδηγού, ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Ο οδηγός αφού αρχικά πάρκαρε πάνω σε πεζοδρόμιο κλείνοντας τη ράμπα των ΑμΕΑ, στη συνέχεια ζήτησε τα ρέστα -on camera- από τον πολίτη που βρισκόταν σε αναπηρικό καροτσάκι

(Πηγή: Glomex / ΣΚΑΪ)
(Πηγή: Glomex / ΣΚΑΪ)

Νέο περιστατικό ασυνείδητου οδηγού, ο οποίος αφού αρχικά πάρκαρε πάνω σε πεζοδρόμιο κλείνοντας τη ράμπα των ΑμΕΑ, όταν ήρθε... φάτσα με τον πολίτη που βρισκόταν σε καροτσάκι, δεν ζήτησε καν συγγνώμη για την πράξη του. Αντίθετα, επιτέθηκε ακόμη και στην κάμερα του ΣΚΑΪ, που κατέγραψε το περιστατικό, βρίζοντας και ζητώντας και τα ρέστα! Συγκεκριμένα, ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε κλείσει για αρκετή ώρα τη διέλευση στον συμπολίτη του που βρισκόταν στο καροτσάκι με αποτέλεσμα εκείνος να αποφασίσει να καλέσει για βοήθεια εκθέτοντας το πρόβλημα στα ΜΜΕ.

Ωστόσο, ο ασυνείδητος οδηγός δεν αισθάνθηκε την ανάγκη ούτε να απολογηθεί για την παράνομη πράξη του, αλλά αντιθέτως επιτέθηκε φραστικά τόσο στη ρεπόρτερ και την κάμερα, όσο και στον πολίτη με το αναπηρικό καροτσάκι. «Ψάχνεστε για καυγάδες, δεν είναι αυτή η δουλειά σας. Κάνετε κίτρινη δημοσιογραφία. Αφησα το αυτοκίνητο για πέντε λεπτά και γύρισα να το πάρω», είπε αρχικά, ενώ αφού έφυγε από το σημείο, στη συνέχεια γύρισε ξανά με ακόμη πιο επιθετικό τόνο, βρισιές και χειρονομίες.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#ΑμΕΑ #Οδηγός #Επίθεση