Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε αυτοδικία κατά εκπαιδευτικών, δικαστών και αστυνομικών καταθέτοντας έγγραφη απειλή δολοφονίας τους (!), καλούν οι αρνητές του κορονοϊού ακόμα και την ώρα, που η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει εντοπίσει και διαβιβάσει την παράνομη δράση τους στην Εισαγγελία. Οπως αποκαλύπτει το reader.gr, η κατάσταση στους κόλπους των αντιεμβολιαστών κυριολεκτικά έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. 

Διαβάστε ακόμη: Αρνητές: Αυτόχθονες Ελληνες ιθαγενείς και φάμπρικα των εξωδίκων στη Δικαιοσύνη - Πιθανή η δίωξη για κακούργημα

Η υποβολή μαζικών μηνύσεων κατά δημόσιων λειτουργών με στόχο να μπλοκάρουν τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας δεν αποτελεί τελικά την πιο σοβαρή διάσταση της υποθέσεως, που θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία. Πλέον, καταγράφεται διέγερση σε τέλεση εγκλημάτων με τους καθοδηγητές του κινήματος να μη διστάζουν να υποκινούν τους συνομωσιολόγους σε βία.  

Εγγραφη προειδοποίηση εκδίκησης και δολοφονίας

Σε αυτό το έκνομο πλαίσιο, πραγματικά δεν έχει προηγούμενο η έγγραφη προειδοποίηση προς δασκάλους, καθηγητές και δημόσιους λειτουργούς, που καλούνται να πρωτοκολλήσουν οι αρνητές στα σχολεία όλης της χώρας, μέσω της δημόσιας ομάδας στο facebook, «Ιερή Δήλωση Αρθρο 120», που αριθμεί 10.600 μέλη. Πρόκειται για μία προειδοποίηση αυτοδικίας, εκδίκησης και εκτέλεσης! Σύμφωνα με το κείμενο, που αναρτήθηκε το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, «ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ», αρχικά αναφέρουν ότι: «Σας δηλώνω ότι καθ΄ όλη την διάρκεια της κατοχής της χώρας και μέχρι να ξεκινήσουν οι διώξεις για το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας, όπως το περιγράφω στην σελ 13 του σχετικού 1, αλλά και μέχρι οι αρμόδιοι για τις θανατηφόρες μεταδοτικές ασθένειες (πανδημίες) να σταματήσουν να σκοτώνουν ανθρώπους με το να αποκρύπτουν τα κρούσματα που ισχυρίζονται ότι ανακαλύπτουν, έτσι όπως σαφώς και ορισμένως τα περιγράφω στο σχετικό 1 στις σελίδες 3, 4, 5 & 6».

Και αφού επισημαίνονται οι ανωτέρω παραπομπές, προχωρούν στην ευθεία δημόσια απειλή: «Στην περίπτωση που αντιληφθώ ότι κάποιος από εσάς ενοχλήσει το παιδί μου (ονόματι.......................................) , είτε για να του κάνει παρατήρηση για χρήση μάσκας, είτε για να του ζητήσει να προσκομίσει τεστ για covid ή του μιλήσει υπέρ των εμβολιασμών κατά του ιού covid, θα τον καταδείξω στο Πανελλήνιο ως συνεργό σε γενοκτονία και σε βίαιη κατάλυση του Συντάγματος ΚΑΙ ΘΑ πράξω σύμφωνα με το άρθρο 120 του συντάγματος εναντίον του ακόμα και αυτοδικώντας, όπως ακριβώς έχω καταθέσει ενόρκως ότι θα πράξω στις σελίδες 5 & 6 του σχετικού 1». Η απειλή κορυφώνεται ως εξής: «Πρωτίστως δε, να είστε σίγουροι και να γνωρίζετε ότι, σε περίπτωση που προχωρήσετε σε εμβολιασμό του παιδιού μου χωρίς να με ειδοποιήσετε τουλάχιστον 3 μέρες πριν και χωρίς να πάρετε την άδειά μου, θα γνωστοποιηθεί το γεγονός στο πανελλήνιο, με σκοπό την εκδίκηση, ακόμα και την εκτέλεση των δραστών.»!

Δικαστές και αστυνομικοί απειλούνται με αυτοδικία και εκτέλεση

Η προειδοποίηση προς όσους εφαρμόζουν όσα ορίζει ο νόμος αναφορικά με τα μέτρα περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού διευρύνεται και αφορά όλους τους δημόσιους λειτουργούς. Δικαστές, αστυνομικοί και λοιποί κρατικοί υπάλληλοι αλλά και εργασιακή ιεραρχία στον ιδιωτικό τομέα προειδοποιούνται με εκτέλεση: «Σας δηλώνω εκ των προτέρων και προκειμένου να ενημερώσετε κάθε αρμόδιο ελεγκτικό όργανο, καθώς και κάθε άμεσα ή έμμεσα ενδιαφερόμενο ( π .χ εργοδότη που απασχολεί υπαλλήλους στον ιδιωτικό ή στον δημόσιο τομέα, εκπαιδευτικό κάθε βαθμίδας, κρατικό υπάλληλο, δικαστικό και αστυνομικό όργανο), ότι αν τυχόν εφαρμόσει τα διάφορα (ως άνω) περιοριστικά μέτρα (π .χ διοικητικά πρόστιμα, στέρηση μισθού, αναστολή εργασίας λόγω άρνησης εμβολιασμού ή υποβολής σε τεστ για covid -19, lock down) σε εμένα ή σε συγγενικό μου πρόσωπο, τότε βάσει του Άρθρου 120 του Συντάγματος θα πράξω εκδικητικά και αυτοδικώντας εναντίον του, ενώ δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να προχωρήσω ακόμα και στην εκτέλεσή του». 

Σεμινάρια σε αρνητές φοιτητές για μηνύσεις με πληρωμένα δικαστικά έξοδα 

Την ίδια στιγμή, η οργάνωση «Δίκτυο Ελληνισμού», που έχει ιδρύσει εταιρεία για να μηνύσει μαζικά κυβερνητικά στελέχη και λοιμωξιολόγους για το εθνικό σχέδιο αντιμετώπισης της Covid-19, διοργανώνει ανενόχλητη διαδικτυακή εκπομπή ενημέρωσης των αρνητών φοιτητών σχετικά με τις νομικές κινήσεις, που μπορούν να γίνουν κατά της υποχρεωτικότητας. Μάλιστα, όπως αναφέρεται, «τα οικονομικά κόστη των νομικών ενεργειών θα υποστηριχτούν από την μη κερδοσκοπική αστική εταιρεία, που έχει συσταθεί για αυτό τον σκοπό, την ΕΛ.Δ.ΔΙΕ.Σ» τον περασμένο Απρίλιο στην Ξάνθη. Οπως σημειώνεται στην πρόσκληση του «Δικτύο Ελληνισμού» προς τους αρνητές φοιτητές, «τα έσοδα της ΕΛ.Δ.ΔΙ.Ε.Σ προέρχονται από δωρεές πολιτών, που θέλουν να συνεισφέρουν για να στηρίξουν τους κάθε είδους νομικούς αγώνες κατά των νόμων, που καταστρατηγούν τη ελευθερία των πολιτών».

Εγγραφή και μηνιαία συνδρομή σε τραπεζικό λογαριασμό

Η συμμετοχή στο «Ελληνικό Δίκτυο Δικαιοσύνης Ελευθερίας και Στήριξης» δεν είναι δωρεάν. Η συμπλήρωση του εντύπου συμμετοχής στα αρωγά μέλη της εταιρείας προϋποθέτει την καταβολή ποσού 10 ευρώ ως εγγραφή αλλά και τη γνωστοποίηση του ύψους της μηνιαίας συνδρομής, που θα κατατίθεται σε επισυναπτόμενο τραπεζικό λογαριασμό. «Το εφάπαξ ποσό εγγραφής μέλους είναι 10€. Επίσης, το κάθε μέλος θα δηλώνει τι μπορεί να προσφέρει ως μηνιαία συνδρομή στην εταιρεία. Είναι πολύ σημαντικό να τονίσουμε πως από τα αρωγά μέλη της εταιρείας θα συσταθεί επιτροπή Διαφάνειας και Ελέγχου σε όλα τα επίπεδα εργασιών της εταιρείας. Γενικότερα κάθε μέλος ή δωρητής της εταιρείας θα μπορεί να ζητά ενημέρωση και θα έχει ελεύθερη πρόσβαση στα οικονομικά της εταιρείας τα οποία θα αναρτώνται στο διαδίκτυο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA