Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονίζει η μαρτυρία 17χρονης μαθήτριας για τα άγρια επεισόδια έξω από το 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη. «Άρχισαν να μαχαιρώνουν και να χτυπούν κόσμο», περιγράφει η 17χρονη. 

Διαβάστε ακόμη: Ένταση στη Θεσσαλονίκη: Επίθεση με καδρόνια σε αντιφασιστική συγκέντρωση φοιτητών

Όπως είπε η 17χρονη μαθήτρια, μια ομάδα περίπου 30 ατόμων, μαθητές στα ΕΠΑΛ, βγήκαν μέσα από το σχολείο και, φορώντας κράνη-κουκούλες και κρατώντας διάφορα αντικείμενα, επιτέθηκαν με μανία κατά των συγκεντρωμένων φοιτητών που πραγματοποιούσαν αντιφασιστική διαμαρτυρία, έξω από το σχολείο.

«Οι φοιτητές ήταν από έξω γιατί πριν λίγες ημέρες, ενώ μοίραζαν φυλλάδια, χτυπήθηκαν κάποια άτομα. Παιδιά του σχολείου, φασίστες, πήγαν από πίσω, έβαλαν κουκούλες, βγήκαν έξω και άρχισαν να μαχαιρώνουν, να χτυπάνε κόσμο άσχημα. Έπρεπε να έχουν φύγει εδώ και καιρό από το σχολείο. Θα μπορούσαμε να είχαμε χτυπήσει πολλά παιδιά από το σχολείο», κατήγγειλε η 17χρονη στο voria.gr και ανέφερε ότι υπήρξαν αρκετοί τραυματίες από τα επεισόδια. «Δύο άτομα συγκεκριμένα είχαν στο κεφάλι τους αίματα από το ξύλο», είπε. Σύμφωνα με τη μαθήτρια, οι ίδιοι μαθητές έχουν δημιουργήσει και στο παρελθόν προβλήματα.

https://www.youtube.com/watch?v=01oTUIlzbN8
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA