Μενού
  • Α-
  • Α+

Την πηγή, εκείνον που έβγαλε και στη συνέχεια διέρρευσε τη φωτογραφία μέσα από το νεκροτομείο, αναζητούν συγγενείς και φίλοι του Mad Clip. Η συγκεκριμένη κίνηση έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις με τους οικείους του να είναι έτοιμοι να κινήσουν τις απαραίτητες διαδικασίες. Η φωτογραφία με τον νεκρό καλλιτέχνη, λίγη ώρα μετά το δυστύχημα, μέσα από το νεκροτομείο άρχισε να διακινείται μέσω social media έχοντας προκαλέσει σάλο.

Διαβάστε ακόμη: Σοβαρό τροχαίο για φίλο του Mad Clip – Εκκληση να βρεθούν αυτόπτες μάρτυρες

Τόσο η συγκεκριμένη κίνηση όσο φυσικά και η ίδια η φωτογραφία έχει προκαλέσει οργή ενώ πλέον εμφανίζεται όλο και περισσότερο σε ομαδικές «κλειστές» συνομιλίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ανάμεσα στις πρώτες αντιδράσεις ήταν και του youtuber Αλέξανδρου Κοψιάλη που δημοσιοποίησε το θέμα με ένα post που έκανε στο instagram καταδικάζοντας τόσο την ενέργεια όσο κι εκείνον που τράβηξε τη συγκεκριμένη φωτογραφία.

«Απλά για να γνωρίζεις… Είναι ντροπιαστικό και άνανδρο να τραβάς φωτογραφία έναν νεκρό άνθρωπο, ξαπλωμένο στο νεκροτομείο, μόνο και μόνο για να το παίξεις κουλ, στέλνοντάς την σε ομαδικές συνομιλίες, επειδή ήταν διάσημος! Απλά για να γνωρίζεις, είσαι μέγιστος μ@@@κας! Και θα χαρώ να σε βρούνε. μπ@ε, ε μπ@ε!» έγραψε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA