Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Πήρε φωτιά το αυτοκίνητό του - «Δεν είχα ούτε φρένα»

Πώς γλίτωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης από τη φωτιά που άρπαξε το αυτοκίνητό του - «Δεν είχα ούτε φρένα ούτε τον έλεγχο του τιμονιού», λέει ο ίδιος, τονίζοντας πως «ευτυχώς, προλάβαμε και βγήκαμε»

Το αυτοκίνητο του Παναγιώτη Ψωμιάδη άρπαξε φωτιά (Πηγή: Facebook/Παναγιώτης Ψωμιάδης)
Το αυτοκίνητο του Παναγιώτη Ψωμιάδη άρπαξε φωτιά (Πηγή: Facebook/Παναγιώτης Ψωμιάδης)

Δύσκολες στιγμές έζησε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, με το αυτοκίνητό του να παίρνει φωτιά την ώρα που εκείνος οδηγούσε. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ξαφνικά είδε να βγαίνουν καπνοί από το καπό του αυτοκινήτου του. «Ούτε φρένα είχα ούτε τον έλεγχο του τιμονιού μετά από 100 μέτρα σταμάτησε μόνο του το αυτοκίνητο μιας και ήταν και λίγο ανηφόρα… Παρόλο ότι όλα ήταν ηλεκτρονικά δεν κλείσαν οι πόρτες και προλάβαμε και βγήκαμε….. Και έτσι αποφύγαμε τα δυσάρεστα», έγραψε στο Facebook, τονίζοντας ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι δύο συνεπιβάτες του είναι καλά στην υγεία τους.

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Αναλυτικά η ανάρτηση του στο facebook

«Άλλη μία φορά η Παναγία ήταν δίπλα μου. 1000m πριν από χωριό μου τα Κάτω Πορόια και ενώ πηγαίναμε με 60 km είδαμε φλόγες να βγαίνουν μέσα από το καπό … Ούτε φρένα είχα ούτε τον έλεγχο του τιμονιού μετά από 100 μέτρα σταμάτησε μόνο του το αυτοκίνητο μιας και ήταν και λίγο ανηφόρα …Παρόλο ότι όλα ήταν ηλεκτρονικά δεν κλείσαν οι πόρτες και προλάβαμε και βγήκαμε….. Και έτσι αποφύγαμε τα δυσάρεστα…. Τώρα το αν προήλθε από βραχυκύκλωμα ή από το αέριο δεν μπορώ να το γνωρίζω…ΚΤΕΟ είχα περάσει πριν 5 μέρες…Το ευτύχημα είναι ότι δεν ήμασταν σε κατοικημένη περιοχή η σε δρόμο με μεγαλύτερη κυκλοφορία…. Άμεση η επέμβαση της πυροσβεστικής τους οποίους ευχαριστώ…… Το αυτοκίνητο φυσικά καταστράφηκε……. Και εγώ και ο Χρήστος και ο Παναγιώτης είμαστε όλοι καλά….Ευχαριστώ όλους και όλες για το ενδιαφέρον σας».

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Παναγιώτης Ψωμιάδης #Φωτιά

Best of Internet