Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Κακοκαιρία «Μπάλλος: Καθυστερήσεις και στα ΕΛΤΑ λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ζητούν την κατανόηση του κοινού για τις καθυστερήσεις τονίζοντας πως προέχει η ασφάλεια των εργαζομένων

Πηγή: Eurokinissi
Πηγή: Eurokinissi

Σημαντικά προβλήματα στην ταχυδρομική εξυπηρέτηση προκάλεσε η κακοκαιρία «Μπάλλος» και όπως όλα δείχνουν αύριο θα είναι μια ακόμα δύσκολη ημέρα στον συγκεκριμένο τομέα. Για τον λόγο αυτόν ο Όμιλος Ελληνικών Ταχυδρομείων, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητάει την κατανόηση του κοινού τονίζοντας το αυτονόητο, πως δηλαδή προέχει η ασφάλεια των εργαζομένων.

Τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο της χώρας και η απαγόρευση κυκλοφορίας σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της πρωτεύουσας, δυσχεραίνουν περαιτέρω το ταχυδρομικό έργο αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Όμιλος και προσθέτει πως «Εκ μέρους των ΕΛΤΑ και της ΕΛΤΑ Courier καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποφυγή καθυστερήσεων με γνώμονα πάντα την ασφάλεια των εργαζομένων».

«Λυπούμαστε για την αναστάτωση λόγω των ανωτέρω συνθηκών και σε κάθε περίπτωση θα σας κρατάμε ενήμερους για οποιαδήποτε αλλαγή ανάλογα με την εξέλιξη του φαινομένου» καταλήγει η ανακοίνωση του Ομίλου Ελληνικών Ταχυδρομείων.

Αναστολή της υπηρεσίας διανομής από efood και Wolt

Παράλληλα, την αναστολή της υπηρεσίας διανομής ανέστειλαν οι δύο εταιρείες του χώρου, efood και Wolt, λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας «Μπάλλος» που πλήττει τη χώρα. Εξάλλου, όπως ανακοινώθηκε και από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, τα έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να ισχυροποιηθούν και τις επόμενες ώρες και μέρες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορούν να μετακινηθούν με ασφάλεια οι διανομείς φαγητού και άλλων προϊόντων.

H ανακοίνωση της efood

Με ειδοποίηση τόσο στους διανομείς όσο και τους καταναλωτές, η efood ενημερώνει ότι «λόγω κακοκαιρίας η υπηρεσία delivered by efood είναι κλειστή και οι διανομείς μας θα παραμείνουν εκτός δρόμου μέχρι νεοτέρας»

Η ανακοίνωση της Wolt

«Η Wolt ανακοίνωσε ότι «αναστέλλει την παραγγελειοληψία και τις παραδόσεις της κατά τόπους και για χρονικά διαστήματα που επικρατούν αντίξοες καιρικές συνθήκες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, για την προστασία των συνεργατών διανομέων». Σύμφωνα με την ανακοίνωση: «Το μέτρο εφαρμόζεται σταδιακά σε περιοχές που εντοπίζονται έντονα καιρικά φαινόμενα και οι χρήστες μπορούν να ενημερωθούν από την εφαρμογή για το εάν πραγματοποιούνται διανομές στην περιοχή τους ή όχι. Η εταιρεία παρακαλεί για την κατανόηση των χρηστών για τυχόν καθυστερήσεις. Για τη Wolt, η υγεία και η ασφάλεια των συνεργατών διανομέων είναι υψίστης σημασίας».

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#ΕΛΤΑ #κακοκαιρία #Μπάλλος