Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Σεισμός στην Κρήτη - Ανοιξε στα δυο ο δρόμος Αρκαλοχωρίου – Βιάννου: Η ρωγμή που αναστάτωσε τις Αρχές

Μία βαθιά ρωγμή έχει κόψει «στα δύο» τον καινούριο δρόμο Αρκαλοχωρίου - Βιάννου, μετά τον σεισμό των 5,8 Ρίχτερ που «χτύπησε» την Κρήτη στις 27 Σεπτεμβρίου - Δείτε το βίντεο που ανέβασε κάτοικος στο Facebook

Πηγή: Facebook
Πηγή: Facebook

Μια κάθετη βαθιά ρωγμή έχει παρουσιάσει ο καινούριος δρόμος Αρκαλοχωρίου - Βιάννου στο οδόστρωμα, μετά τον σεισμό των 5,8 Ρίχτερ που «χτύπησε» την Κρήτη στις 27 Σεπτεμβρίου. Η ρωγμή διατρέχει κάθετα στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ενώ μοιάζει σαν να συνεχίζεται και έξω από αυτά, προς μη ασφαλτοστρωμένα τμήματα και στα χωράφια. Ο χρήστης του Facebook Γιώργος Ξωχάκης, που ανάρτησε σχετικό βίντεο στο Facebook πριν το πέρασμα της κακοκαιρίας «Μπάλλος», υποστηρίζει ότι η ρωγμή έχει παρουσιαστεί εξαιτίας των σεισμών στο Αρκαλοχώρι.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα neakriti.gr, ενδεχομένως η αρχή να έγινε με τα 5,8 Ρίχτερ της 27ης Σεπτεμβρίου και το φαινόμενο συνεχίστηκε με την ακολουθία των σεισμών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ήδη ενημερωθεί αρμόδιες υπηρεσίες, καθώς λόγω της ρωγμής του δρόμου, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και καταρρεύσεις.

Το βίντεο του χρήστη συνοδεύεται από την ακόλουθη λεζάντα: «Ο δρόμος από Αρκαλοχώρι προς Βιάννο. Έχει "κόψει” και μπαίνουν νερά. Είναι θέμα χρόνου να ανοίξει στα δύο... Ας το δουν οι αρμόδιες υπηρεσίες γιατί θα έχουμε ατύχημα».

Πηγή: neakriti.gr

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Κρήτη #Σεισμός #δρόμος #Αρκαλοχώρι

Best of Internet