Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένας άγριος καυγάς σημειώθηκε το Σάββατο (16/10) σε κρεοπωλείο του Ηρακλείου στην Κρήτη με πρωταγωνιστές έναν πελάτη και τον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος πελάτης μπήκε μέσα στο μαγαζί προκειμένου να αγοράσει κρέας. Αφού επέλεξε το κομμάτι που ήθελε, πήγε στο ταμείο όπου, σύμφωνα με την καταγγελία, διαπίστωσε ότι η τιμή ήταν αρκετά αυξημένη από αυτήν που ανέγραφε το ταμπελάκι στη βιτρίνα. Ο ίδιος έκανε τα παράπονά του στον 39χρονο ιδιοκτήτη λέγοντας πως τελικά δεν θα το αγοράσει και έφυγε από το κατάστημα πηγαίνοντας προς το αυτοκίνητό του.

Διαβάστε ακόμη: Κρήτη: Συνελήφθη 71χρονος για ενδοοικογενειακή βία - Έσπρωξε τη σύζυγό του και χτύπησε στο κεφάλι

Του επιτέθηκε με μπουνιές

Ο 39χρονος ιδιοκτήτης εμφανώς οργισμένος ακολούθησε τον 46χρονο και του επιτέθηκε την ώρα που εκείνος προσπαθούσε να μπει στο αυτοκίνητό του. Μάλιστα, του έριξε γροθιές στο κεφάλι ενώ έσπρωξε με βία την πόρτα του αυτοκινήτου και του «έπιασε» το πόδι με αποτέλεσμα ο 46χρονος να υποστεί κάταγμα. Παράλληλα, προκάλεσε και αρκετές υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο. Ο 46χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ενώ ειδοποίησε την αστυνομία καταθέτοντας ταυτόχρονα και μήνυση εναντίον του κρεοπώλη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA