Μεγάλη κινητοποίηση Αστυνομίας, πυροσβεστικής και πολιτικής προστασίας για τον εντοπισμό ενός ζευγαριού τουριστών από τη Μεγάλη Βρετανία που χάθηκε στις πλαγιές του βουνού πάνω από τα Καμένα Βούρλα και επικοινώνησε με το «112».
Διαβάστε ακόμη: Χαμόγελο του Παιδιού: Εξαφανίστηκε η 16χρονη Σταματίνα Σ. από τον Πειραιά
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport.gr, γύρω στις 5:30 το απόγευμα της Κυριακής (17/10) το ζευγάρι επικοινώνησε μέσω του αριθμού έκτακτης ανάγκης 112 ζητώντας βοήθεια γιατί είχε αποπροσανατολιστεί στα μονοπάτια που οδηγούν γύρω από το βουνό και φτάνουν μέχρι το Μοναστήρι και την Καρυά.
Άμεσα αστυνομικοί από το ΑΤ Καμένων Βούρλων, με το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο του Αγίου Κωνσταντίνου και την 7η ΕΜΑΚ, ξεκίνησαν τις αναζητήσεις, συνεπικουρούμενοι από κάτοικο των Καμένων Βούρλων, που γνωρίζει καλά την περιοχή και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Δημήτρη Καραμανώλη. Το στίγμα δείχνει πάνω από τα σχολεία, από κει όμως υπάρχουν τρία διαφορετικά μονοπάτια τα οποία μέσα στη νύχτα είναι πολύ δύσκολο να εξεταστούν γρήγορα.





Φωτογραφίες:LamiaReport.gr
- Τραγωδία στην Ψάθα: Ποιο ήταν το μοιραίο λάθος που οδήγησε στη σύγκρουση των δύο ελικοπτέρων
- Ναταλία Γερμανού: Οι αλλαγές στο «Καλύτερα δε γίνεται» και τα σενάρια που διαψεύδονται
- Ο τραγικός θάνατος του μεγάλου ρεμπέτη Γιάννη Παπαϊωάννου
- Θρίλερ στη Σύμη: Ιστιοπλοϊκό εντοπίστηκε να πλέει ακυβέρνητο -5 αγνοούμενοι και 3 ναυαγοί
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.