Μενού
  • Α-
  • Α+

Τις λεπτομέρειες από το τροχαίο ατύχημα που είχε την περασμένη Παρασκευή στην Εθνική Οδό, με αποτέλεσμα να διαλυθεί εντελώς το αυτοκίνητό του, αποκάλυψε ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος στάθηκε ιδιαίτερα τυχερός καθώς όπως επισήμανε το αμάξι του -που είναι ίδιο με εκείνο του Mad Clip- κατέληξε σε μετωπική σύγκρουση με το διαχωριστικό και θα μπορούσε να έχει χάσει τη ζωή του.

Ο Αλέξης Κούγιας κατευθύνονταν προς τη Λάρισα για την παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας, Ηλία Φυντάνη και στο δρόμο συνέβη το ατύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα το πολυτελές αυτοκίνητό του να γίνει... σμπαράλια. «Να πάει στο διάολο το αυτοκίνητο. Είναι από τις περιπτώσεις που πρέπει να κάνεις αγωγή και στην Εθνική οδό και στην κατασκευάστρια εταιρεία» είπε ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό».

«Στην ευθεία βρήκε λίμνη νερού και απογειώθηκε. Άρχισε να περιστρέφεται στον δρόμο, πρώτα βρήκε στο πίσω μέρος και ακολούθως έκανε μετωπική σύγκρουση με το διαχωριστικό» συνέχισε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA