Μενού
  • Α-
  • Α+

Τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας με δόλο, της οπλοφορίας, της οπλοχρησίας και της κατοχής ναρκωτικών για ίδια χρήση αντιμετωπίζει ο 20χρονος, ο οποίος οδηγήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (22/10) στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων όπου και εκτελέστηκε το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για τη δολοφονία της μητέρας του στο Αιγάλεω. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον 27ο ανακριτή από τον οποίο πήρε προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Νωρίτερα, το μεσημέρι της Παρασκευής, ο 20χρονος παραδόθηκε στις Αρχές, εμφανιζόμενος αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ έχοντας ακόμα το αίμα της μητέρας του στα χέρια και στα ρούχα του, όπου και ομολόγησε ότι τη δολοφόνησε του μέσα στο σπίτι τους στο Αιγάλεω την Τετάρτη (20/10). «Ηρθα να παραδοθώ, σκότωσα τη μάνα μου», φέρεται να είπε ο 20χρονος μητροκτόνος στους αστυνομικούς της φρουράς του μεγάρου της λεωφόρου Αλεξάνδρας. Ο 20χρονος οδηγήθηκε στα κρατητήρια του Τμήματος της Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και στη συνέχεια τον μετέφεραν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, που χειρίζεται την υπόθεση της δολοφονίας. «Δεν ήξερα ότι πέθανε, δεν σκόπευα να τη σκοτώσω. Μόλις έμαθα ότι η μητέρα μου πέθανε, αποφάσισα να παραδοθώ», φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς. 

Ο 20χρονος εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ με τα ίδια ρούχα που φορούσε την ημέρα του καυγά που είχε με τη μητέρα του στο διαμέρισμα στο Αιγάλεω. Τη μέρα, δηλαδή, που την δολοφόνησε, καταφέρνοντάς της πολλές μαχαιριές σε λαιμό και στήθος. Τα ματωμένα του ρούχα εστάλησαν στα εργαστήρια για ανάλυση DNA. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA