Μενού
  • Α-
  • Α+

Εικόνες που θυμίζουν κυριολεκτικά... Σικάγο, εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο Πέραμα με την Αστυνομία να «τρέχει» τη διαδικασία της ταυτοποίησης των τριών δραστών της αιματηρής συμπλοκής που είχε απολογισμό έναν νεκρό (20 ετών όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.) και επτά τραυματίες (6 αστυνομικοί). Η ΕΛ.ΑΣ. έχει προχωρήσει στην ταυτοποίηση του θανάσιμα τραυματισμένου, το άτομο που οδηγούσε το αυτοκίνητο κατά τη διάρκειας της καταδίωξης. Πρόκειται για άτομο που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές και είναι σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπής

Ο δεύτερος που ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο, είναι ο τραυματίας και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο, αλλά μέχρι και αυτή την ώρα, αρνείται να συνεργαστεί και να δώσει το οποιοδήποτε στοιχείο στην Αστυνομία, η οποία προχώρησε στη διαδικασία ταυτοποίησής του από τα αποτυπώματα. Οσον αφορά το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε από τους δράστες, αυτό είναι κλεμμένο, λίγες ώρες πριν από τη συμπλοκή. Σε εξέλιξη είναι και η κινητοποίηση της Αστυνομίας στη Δυτική Αττική προσπαθώντας να εντοπιστεί και το τρίτο άτομο που διέφυγε μετά την αιματηρή συμπλοκή στο Πέραμα. 

Το Πέραμα σηκώθηκε στο πόδι, λίγο πριν τα μεσάνυχτα

Ολα ξεκίνησαν στις 11:45 στην οδό Ελπίδος στο Πέραμα. Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. επιχείρησαν να ελέγξουν ένα όχημα με τουλάχιστον 3 άτομα στο εσωτερικό του. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. το έκριναν ύποπτο, με τον οδηγό του λευκού οχήματος να μην σταματάει στο σήμα, να αναπτύσσει ταχύτητα και να ακολουθεί καταδίωξη. Δευτερόλεπτα αργότερα, στη συμβολή των οδών Φρίξου και Ιωνίας, το όχημα έπεσε πάνω στους δικυκλιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ρίχνοντας τους στο οδόστρωμα. Οι αστυνομικοί από την πλευρά τους απάντησαν με πυρά από τα υπηρεσιακά τους όπλα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο ένας κακοποιός έχει τραυματιστεί και ένας δεύτερος είναι νεκρός, αμφότεροι Ρομά. Οι τραυματίες αστυνομικοί διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο 401ΓΣΝΑ, χωρίς να εμπνέει ανησυχία η κατάσταση της υγεία τους.

Μάλιστα, από το οπτικοακουστικό υλικό που έρχεται στη δημοσιότητα, από ολοένα και περισσότερα βίντεο περίοικων, φαίνεται ένα άτομο να τρέχει στον δρόμο την ώρα που ακούγονται τουλάχιστον 15-20 πυροβολισμοί και τις σειρήνες της αστυνομίας να καταδιώκουν το αυτοκίνητο των δραστών. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA