Μενού
  • Α-
  • Α+

Τραγωδία από το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στην Κηφισιά. Δυστυχώς ο ένας εκ των δύο τραυματιών υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας που έχασε τη ζωή του είναι 43 ετών, και πέθανε ύστερα από την ένοπλη επίθεση ενός 40χρονου, που βγήκε από το σπίτι του και άρχισε να πυροβολεί κατά των δύο υπαλλήλων φυσικού αερίου. Ο έτερος τραυματίας δεν φαίνεται να διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του καθώς τραυματίστηκε στο πόδι, σε αντίθεση με τον 43χρονο που δέχθηκε σφαίρα στην κοιλιακή χώρα.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης είχε νοσηλευτεί δύο φορές σε ψυχιατρικό ίδρυμα, ενώ φέρεται να κυκλοφορούσε με ιδιαίτερες εμφανίσεις.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 10:00 το πρωί του Σαββάτου, 23 Οκτωβρίου, όταν ένας ένοπλος άνδρας καταφέρθηκε κατά των δύο υπαλλήλων φυσικού αερίου, που έκαναν εργασίες. Απροειδοποίητα άρχισε να πυροβολεί με αποτέλεσμα τον θανάσιμό στη συνέχεια τραυματισμό τους ενός, και τον πιο ελαφρύ του δεύτερου. 

Στη συνέχεια όταν δεν είχε πλέον σφαίρες, επέστρεψε σπίτι του ξαναόπλισε, αλλά είχαν ήδη φτάσει οι άντρες της Αμεσης Δράσης και τον συνέλαβαν. Μέσα στο σπίτι του βρέθηκαν και άλλα όπλα και σπαθιά, ενώ η πρώτη εκτίμηση είναι ότι πρόκειται για άντρα με ψυχολογικά προβλήματα. Στο σπίτι βρισκόταν και η κατάκοιτη μητέρα του.

Οι αρχικές πληροφορίες που δεν έχουν έως τώρα επιβεβαιωθεί, ανέφεραν ότι ο 40χρονος παραπονέθηκε για τους φουσκωμένους λογαριασμούς του φυσικού αερίου, ενώ άλλες ανέφεραν ότι φώναζε ότι είναι «δεμένος με μαύρη μαγεία». «Με έχουν δέσει με μαύρη μαγεία. Με έβαλε ο Σατανας να το κάνω!» φώναζε σύμφωνα με μαρτυρίες την ώρα της σύλληψης. «Ακούσαμε 6 πυροβολισμούς. Πέρασαν 3 ασθενοφόρα. Οι αστυνομικοί δεν μας έλεγαν κάτι. Καταλάβαμε ότι κάποιοι ήταν τραυματισμένοι» είπαν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού στην Κηφισιά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA