Μενού
  • Α-
  • Α+

Η στάση του Ανδρέα Τσούνη στο τραγικό συμβάν του χαμού της συντρόφου της ζωής του, της συζύγου του και της μητέρας των παιδιών του, όλο αυτό το χρονικό διάστημα μπορεί να χαρακτηριστεί ηρωική. Ήταν δίπλα στον δύσκολο αγώνα της Φώφης Γεννηματά, χωρίς πολλά λόγια μόνο με πράξεις. Ετσι και μετά τον θάνατό της, περνά τον Γολγοθά του. Τη δύσκολη ημέρα του «αντίο» στη Φώφη Γεννηματά ήταν φανερό ότι ήθελε να δείξει δυνατός, καθώς δίπλα του ήταν τα τρία παιδιά του, η Αιμιλία, η Κατερίνα και ο Γιώργος.

Κάποιες στιγμές έδειχνε να τον νικά η θλίψη, καθώς δεν μπορούσε να κρατηθεί όρθιος την ώρα που δεχόταν τα συλλυπητήρια, πριν από την εξόδιο ακολουθία. Όμως, η στιγμή που λύγισε ήταν πριν ακόμα γεμίσει η Μητρόπολη Αθηνών. Την ώρα που το φέρετρο μπήκε στην εκκλησία και τοποθετήθηκε μπροστά στην οικογένεια. 

Τότε το πλησίασε, το αγκάλιασε και στη συνέχεια το χτύπησε με φανερό παράπονο. Μετά ο Ανδρέας Τσούνης υποχώρησε και με δάκρυα στα μάτια στάθηκε δίπλα στα παιδιά του (Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 4:10 του παρακάτω βίντεο). Στα δυο παιδιά που έχει αποκτήσει από τον γάμο του με τη Φώφη Γεννηματά και στην κόρη της Φώφης, από τον πρώτο της γάμο.

Η Φώφη Γεννηματά παντρεύτηκε τον οδοντίατρο, Ανδρέα Τσούνη, το 2003. Μαζί έζησαν 18 χρόνια και δεν ήταν λίγες οι φορές που η πολιτικός είχε μιλήσει για τον άνδρα της, ο οποίος εργαζόταν στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» από το οποίο παραιτήθηκε το 2014. «Ήταν έρωτας… Ο Ανδρέας είναι οδοντίατρος, εγώ έχω θέμα με τους οδοντιάτρους. Όταν τον πρωτογνώρισα και μου είπε τι δουλειά κάνει, είπα "είναι δυνατόν;"» είχε πει χαρακτηριστικά για τον σύντροφό της.

«Εκτός από τον έρωτα, κακά τα ψέματα, μας δένουν οι καλές και οι δύσκολες στιγμές, κι εμείς δεν περάσαμε και λίγα. Και ο τρόπος που τα αντιμετωπίσαμε έχουν ως αποτέλεσμα αυτή η… κολόνια να κρατάει τόσα χρόνια. Καθένας φτιάχνει τη δική του συνταγή. Είναι θέμα χημείας. Τα συστατικά; Έρωτας, κατανόηση, εκτίμηση, σεβασμός, βαθιά αγάπη. Υστέρα από όλα αυτά, όπως καταλαβαίνετε, την Αιμιλία θα τη συμβούλευα να ερωτευτεί με όλη της την ψυχή και να αγαπήσει με όλο της το είναι» σημείωνε πριν από δύο χρόνια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA