Μενού
  • Α-
  • Α+

Την τελευταία της πνοή άφησε η 48χρονη, που έπεσε νεκρή από τα χέρια του πρώην συζύγου της στην Ιεράπετρα. Μητέρα τεσσάρων παιδιών, 25, 22 και δύο 18χρονων κοριτσιών, ήταν η 48χρονη Νεκταρία που δολοφονήθηκε στην Ιεράπετρα από τον εν διαστάσει σύζυγό της. Μια ακόμη γυναικοκτονία που σοκάρει το πανελλήνιο, η 13η στη χώρα μας, από την αρχή του έτους.

Διαβάστε ακόμη: Γυναικοκτονία - Ιεράπετρα: Παρέσυρε την πρώην σύζυγό του με την μοτοσυκλέτα και την μαχαίρωσε

Η αδικοχαμένη Νεκταρία πήγαινε να πιάσει δουλειά σε ενοικιαζόμενα δωμάτια, όταν δέχτηκε τη δολοφονική επίθεση του συζύγου της. Προσπάθησε να τον αποφύγει αλλά δεν τα κατάφερε. Παρασύρθηκε αρχικά από τη μηχανή που οδηγούσε και όταν σηκώθηκε, εγκλωβίστηκε στις σκάλες και δέχτηκε 8 μαχαιριές. Η 48χρονη έπεσε νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος. Η υπεύθυνη στα ενοικιαζόμενα δωμάτια περιέγραψε τις σοκαριστικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν μπροστά της. Μάλιστα, όπως λέει, ο δολοφόνος είχε απειλήσει το θύμα του, πριν από δύο ημέρες, αλλά η γυναίκα έμεινε απροστάτευτη. Αυτό το είχε εκμυστηρευτεί η 48χρονη σε μια φίλη της. Αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής: «Την είχε απειλήσει πριν δύο ημέρες και την παρακολουθούσε. Δεν έμενε στα δωμάτιά μας η 48χρονη αλλά είχε έρθει εδώ για να πιάσει δουλειά για την επόμενη σεζόν. Σήμερα είχε έρθει για να κάνει το δεύτερο δοκιμαστικό», σημειώνει.

Και αναφέρει όσα είδε το πρωί: «Η κοπέλα κατέβηκε από το αυτοκίνητό της στο πάρκινγκ. Τότε έφτασε και ο πρώην σύζυγος της, όπου έφτασε με τη μηχανή του. Τη χτύπησε με τη μηχανή του. Η γυναίκα σηκώθηκε και άρχισε να τρέχει, προκειμένου να γλιτώσει. Ο πρώην σύζυγός της, την κυνηγούσε. Η κοπέλα πήγε από τις σκάλες μήπως γλιτώσει. Την πέτυχε στις σκάλες και τη σκότωσε.

Η μητέρα μου βγήκε έξω, ενώ μιλούσε ήδη με την αστυνομία και ενημέρωνε για το περιστατικό, καθώς βλέπαμε όλα όσα εξελίσσονταν από τις κάμερες. Ρώτησε το δράστη που είναι η Νεκταρία και τι της έκανε και αυτός της απάντησε ότι είχανε προηγούμενα. Πήγε να φύγει με τη μηχανή του, αλλά δεν έπαιρνε μπροστά. Τότε μια γειτόνισσα μας είπε ότι έφυγε με τα πόδια και κατευθύνθηκε προς τον γκρεμό. Από εκεί απειλεί ότι θα πέσει στον γκρεμό. Εχουν έρθει και τα παιδία που λένε να πέσει στο γκρεμό.

Ποιος είναι ο δράστης της άγριας δολοφονίας στην Ιεράπετρα

Ο 54χρονος δράστης είχε απασχολήσει στο παρελθόν την τοπική κοινωνία της Ιεράπετρας. Ένας άνθρωπος που κάποτε είχε οικονομική άνεση και διέθετε φορτηγά, βυθίστηκε στα χρέη. Τράπεζες έκαναν κατάσχεση σε περιουσιακά του στοιχεία και όπως λένε άνθρωποι που τον γνωρίζουν, άλλαξε από τότε η συμπεριφορά του.

Μαρτυρίες ανθρώπων που γνώριζαν τον δράστη αναφέρουν πως ο 54χρονος είχε προαναγγείλει τη δολοφονία εδώ και καιρό, έχοντας μεγάλες διαφορές με τη 48χρονη. Έλεγε σε γνωστούς του πως θα τη σκότωνε, χωρίς όμως κανείς να πιστέψει ότι σοβαρολογούσε. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μείνει απροστάτευτη η 48χρονη μητέρα. Δεν είναι καθόλου τυχαίο των απειλών του ότι αφού τη σκότωσε, είπε αμέσως μετά τη γυναικοκτονία πως «είχαμε προηγούμενα». Και τώρα ο ίδιος απειλεί να αυτοκτονήσει.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA