Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκ στην τοπική κοινωνία της Ιστιαίας προκλήθηκε το πρωί της Παρασκευής όταν μια 80χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της. Άμεσα η αστυνομία ξεκίνησε έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσει το έγκλημα. Οι αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο, βρήκαν το σπίτι της άτυχης γυναίκας άνω – κάτω και στη συνέχεια άρχισαν να συλλέγουν μαρτυρίες.

Τελικά, μέσα σε λίγες ώρες έφτασαν στον βασικό ύποπτο ο οποίος ήταν ένας νεαρός Ρομά. Αρχικά είπε πως δεν είχε σχέση με την υπόθεση. Στη συνέχεια παραδέχθηκε πως αυτός ήταν που έκανε τη ληστεία αλλά δεν πείραξε την ηλικιωμένη γυναίκα.

Σύμφωνα, ωστόσο, με το eviathema.gr, στα παπούτσια του οι αστυνομικοί βρήκαν σταγόνες αίματος. Ο νεαρός Ρομά, τελικά παραδέχθηκε τι είχε κάνει. Αργά το βράδυ της Παρασκευή, ομολόγησε την δολοφονία, ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας, όπου και θα κρατηθεί έως το πρωί του Σαββάτου, που θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA