Μενού
  • Α-
  • Α+

Βίντεο που κόβει την ανάσα δείχνει την ιλιγγιώδη ταχύτητα με την οποία έτρεχε ο 21χρονος πριν παρασύρει και σκοτώσει τον διανομέα στο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη. Όπως θα μπορέσετε να δείτε στις εικόνες από κάμερα ασφαλείας καταστήματος στην οδό Γ. Παπανδρέου, το αμάξι περνά με απίστευτη ταχύτητα προκαλώντας τα βλέμματα διερχόμενων, οι οποίοι ύστερα από κλάσματα δευτερολέπτου, πιθανότατα, όταν γίνεται η σύγκρουση στη συμβολή με την 25η Μαρτίου, πιάνουν το κεφάλι τους και τρέχουν προς το σημείο της σύγκρουσης. 

Διαβάστε ακόμη: Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Δύο εντάλματα σύλληψης εις βάρος του 21χρονου που σκότωσε τον διανομέα

Η συνέχεια είναι δυστυχώς γνωστή σε όλους. Η μηχανή του Δημήτρη Ασημάκη από τη δύναμη της σύγκρουσης έγινε μια άμορφη μάζα σιδερικών και ο 47χρονος διανομέας έχασε ακαριαία τη ζωή του. Υπενθυμίζεται ότι ο 21χρονος μόλις συνειδητοποίησε τι έχει γίνει άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και προσπάθησε να διαφύγει αλλά εντοπίστηκε ύστερα από λίγο από την Αστυνομία και συνελήφθη. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, πληροφορίες αναφέρουν πως εις βάρος του 21χρονου υπήρχαν δύο εντάλματα σύλληψης, ένα για ληστεία και ένα για κλοπές κατ’ εξακολούθηση.

Ο 21χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, έκανε «κόντρες» στον δρόμο με άλλο όχημα και έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes.gr, σε βάρος του 21χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη, ενώ ορίστηκε τακτική δικάσιμος, με την ημερομηνία να μην έχει γίνει προς το παρόν γνωστή και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. Μέχρι στιγμής δεν έχει αποσαφηνιστεί αν ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε δίπλωμα και αν είχε καταναλώσει αλκοόλ. Η Αστυνομία συλλέγει υλικό από κάμερες ασφαλείας προκειμένου να ρίξει φως στα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας

Διανομείς διαμαρτυρήθηκαν στη Θεσσαλονίκη για τον θάνατο του συναδέλφου τους. Διανομέας ανέφερε σύμφωνα με το voria.gr ότι «σκοτώθηκε το παιδί μου, το παιδί σας και ο άνθρωπος που τον σκότωσε είναι ελεύθερος», ενώ ένας άλλος ανάφερε ότι «από εχθές τρέμουν τα χέρια μας» κάθε φορά που πρέπει να ανέβουν οι διανομείς στα μηχανάκια τους. Οι διαμαρτυρόμενοι καταγγέλλουν ότι είναι γνωστά τα μέρη που γίνονται κόντρες σε συγκεκριμένα σημεία της πόλης, καθώς, όπως αναφέρουν, νέοι με γρήγορα αμάξια συγκεντρώνονται και επιλέγουν με ποιους θα τρέξουν, γεγονός που καθιστά ακόμα πιο επικίνδυνη τη δουλειά τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA