Μενού
  • Α-
  • Α+

«Τι είναι αυτό... μανιτάρι μαγικό», έλεγε τηλεοπτική διαφήμιση αποσμητικού χώρου κάπου στα τέλη της δεκαετίας του '80. Ενα δικό τους σποτ ετοίμασαν οι τομεάρχες Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑΝίκος Παππάς και Χρήστος Γιαννούλης με θέμα ένα αληθινό μανιτάρι που βρήκαν σε βαγόνι τρένου του ΟΣΕ που βρισκόταν ακινητοποιημένο στη Θεσσαλονίκη για να ξεσπάσει... διαδικτυακή κόντρα με τον Οργανισμό. Οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αφού ανέβασαν το βίντεο στο Twitter, δέχτηκαν απάντηση διάψευσης στο ίδιο post, ενώ λίγο αργότερα, εκδόθηκε επίσημη ανακοίνωση από την Κουμουνδούρου δίνοντας συνέχεια στην κόντρα!

Το βίντεο που ανέβασε ο Νίκος Παππάς ανέφερε: «Καλησπέρα σε όλους, ήρθαμε με τον Χρήστο Γιαννούλη για να δούμε ποια είναι η κατάσταση στα αραγμένα βαγόνια του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη. Είχαμε μια εικόνα εγκατάλειψης, αλλά αυτό που αντικρίσαμε πραγματικά δεν το περιμέναμε. Βρήκαμε κυριολεκτικά, μανιτάρια φυτρωμένα μέσα στο βαγόνι. Και τώρα που τα βρήκαμε Χρήστο, τι θα τα κάνουμε; Νίκο θα τα κόψουμε. Είναι οι νέοι ορίζοντες Καραμανλή - Μητσοτάκη. Πολλές φορές θεωρούμε ότι είναι να γελάς και να κλαις. Μάλλον είναι να κλαις, αλλά αυτό, τα μανιτάρια που φυτρώνουν μέσα στα τρένα του ΟΣΕ είναι η συνολική εικόνα των Σιδηροδρομικών Συγκοινωνιών σήμερα στην Ελλάδα. Ισως τα μαγειρέψουμε...».

https://twitter.com/nikospappas16/status/1455201769047343109?ref_src=twsrc^tfw

Η απάντηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ περί λάθους...

Στην απάντησή της στον βουλευτή, η εταιρεία σημειώνει πως αποτελεί «σοβαρό λάθος» η δημοσίευση της συγκεκριμένης φωτογραφίας, αφού «δεν απεικονίζει πραγματικά περιστατικά. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ συνεχίζει προσθέτοντας πως «το συγκεκριμένο τραίνο βρίσκεται για παραπάνω από 1 μήνα εκτός δρομολογίων για συντήρηση, ενώ ειδικά αυτή την περίοδο, τα θέματα απολύμανσης και καθαριότητας είναι πρώτη προτεραιότητα, γεγονός που αποδεικνύεται και από τους σχετικούς δείκτες ποιότητας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το τελευταίο τρίμηνο, σύμφωνα με τους οποίους, 74,01% των επιβατών αξιολογούν πολύ καλά την καθαριότητα των τραίνων».

https://twitter.com/TrainoseGr/status/1455475319876501504?ref_src=twsrc^tfw

«Μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας» λένε οι βουλευτές 

Λίγο μετά τις διαδικτυακές απαντήσεις του ΟΣΕ, ήρθε και η συνέχεια στην κόντρα με τη νέα τοποθέτηση - απάντηση του τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά και του αναπληρωτή τομεάρχη Χρήστου Γιαννούλη. «Μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη επιβατών και πολιτικού κόσμου. Υπάρχει περίπτωση τα συνεργεία απολύμανσης να ράντισαν απλώς τα μανιτάρια και να τα προσπέρασαν;», λένε μεταξύ άλλων.

«Άλλο η απολύμανση και άλλο η... απομανιτάρωση, προφανώς. Θα πρέπει να θυμάστε ότι το συγκεκριμένο τρένο πληρώθηκε από τους φορολογούμενους και αποτελεί περιουσία του λαού. Ότι το νοικιάζετε μαζί με άλλα για την εκτέλεση δρομολογίων και ότι θα πρέπει να είστε πιο συνεπείς με τη συντήρησή του. Όπως συνεπείς οφείλετε να είστε και με την τήρηση της σύμβασης για τις «άγονες γραμμές». Διότι τα τρένα που είδαμε, δρομολογούνται στο «Θεσσαλονίκη-Αλεξανδρούπολη», όπου πλέον διαθέτετε ένα ζεύγος τρένων ημερησίως, αντί για δύο, και αυτό ως τη Δράμα. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία δεν θα δείξει την αδιαφορία της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ουδείς δικαιούται να υποτιμά τη νοημοσύνη του επιβατικού κοινού και του πολιτικού κόσμου.

ΥΓ: Ελπίζουμε η απολύμανση να ολοκληρωθεί σύντομα. Να μη χρονίσει όπως η πιστοποίηση του «λευκού βέλους», το οποίο έχει την ίδια ηλικία με τα τρένα με τα #Μανιταρια_αλα_τρεν.

ΥΓ2: Το «ασημένιο βέλος», νεότερης τεχνολογίας, το οποίο παρουσιάσατε στη ΔΕΘ του 2018 που βρίσκεται αλήθεια; Γνωρίζει ο κ. Καραμανλής;».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA