ΚΟΙΝΩΝΙΑ
02/11/2021 18:15

Αστυνομία: Αλλαγές σε Άμεση Δράση και ΔΙ.ΑΣ. μετά το Πέραμα - Αυτοί είναι οι νέοι διοικητές

Στην Αστυνομική Ακαδημία μετακινείται ο ταξίαρχος Κώστας Κουτσιβίτης, στον οποίο «χρεώθηκαν» οι λάθος χειρισμοί και ιδιαίτερα η εντολή για «τέλος της καταδίωξης» κατά τη διάρκεια της συμπλοκής στο Πέραμα

Αστυνομία: Αλλαγές σε Άμεση Δράση και ΔΙ.ΑΣ. μετά το Πέραμα - Αυτοί είναι οι νέοι διοικητές
(Πηγή: Eurokinissi)
Ανάγνωση:

Ο αστυνομικός διευθυντής, Σπύρος Δόσχορης, είναι ο νέος διοικητής της Άμεσης Δράσης μετά την «καρατόμηση» του ταξιάρχου Κώστα Κουτσιβίτη, με αφορμή τους χειρισμούς που έγιναν κατά τη διάρκεια της καταδίωξης στο Πέραμα.

Ο νέος επικεφαλής της Άμεσης Δράσης, ήταν μέχρι σήμερα διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, έχοντας καταγράψει σημαντικές επιτυχίες σε μία περιοχή με μεγάλα προβλήματα παραβατικότητας. Αλλαγές σημειώνονται και στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., καθώς νέος διοικητής αναλαμβάνει ο Διονύσης Κωστής, ο οποίος προέρχεται από την Διεύθυνση Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, ο μέχρι πρότινος διοικητής της Άμεσης Δράσης μετακινείται στην Αστυνομική Ακαδημία. Το σίγουρο είναι ότι οι επικείμενες τακτικές κρίσεις του Ιανουαρίου αναμένονται μετά από αρκετά χρόνια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες!

Η σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, αποσπάσθηκαν - μετακινήθηκαν για υπηρεσιακούς λόγους, οι κατωτέρω Αξιωματικοί Γενικών Καθηκόντων της Ελληνικής Αστυνομίας, ως ακολούθως:

Ταξίαρχος ΚΟΥΤΣΙΒΙΤΗΣ Κωνσταντίνος από Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής στην Αστυνομική Ακαδημία.

Αστυνομικός Διευθυντής ΔΟΣΧΟΡΗΣ Σπυρίδων, από Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής.

Αστυνομικός Διευθυντής ΚΩΣΤΗΣ Διονύσιος, από Διεύθυνση Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής / Επιτελείο στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΠΕΡΑΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ