Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένας 35χρονος προπονητής τένις συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων κοριτσιών με τους γονείς των παιδιών που έκαναν καταγγελία στην Αστυνομία να ζητούν την παραδειγματική του τιμωρία. Ωστόσο, οι δηλώσεις του πατέρα του προπονητή προκαλούν αίσθηση, καθώς υποστηρίζει ότι ο γιος του είχε σχέση με τη μία από τις δύο 14χρονες που τον κατηγορούν και κάνει λόγο για μια καλά οργανωμένη σκευωρία σε βάρος του παιδιού του. Ο πατέρας του προπονητή, μιλώντας στο MEGA, επιμένει πως ο γιος του έχει ελαφρυντικά από την στιγμή που «υπήρχε η συναίνεση της μικρής». 

Διαβάστε ακόμη: Φανατικός του motocross και του downhill ο προπονητής τένις που συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αθλητριών του

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει, έγινε μπέρδεμα, ένα τελείως τραγικό μπέρδεμα», αναφέρει. «Όλα τα πιτσιρίκια του την έπεφταν ακόμα και οι μανάδες. Πόσο να αντισταθεί; Νέο παιδί είναι. Όταν αφήνουν τα παιδιά τους και φεύγουνε και τα τρέχει τώρα τέσσερις μέρες στη Βουλγαρία, εντάξει…», λέει ο πατέρας του προπονητή σε μία δήλωση που προκαλεί αντιδράσεις.

«Δεν υπάρχει ούτε βιασμός ούτε τίποτα, υπήρχε συναίνεση της μαθήτριας και μάλιστα έρχονταν μαζί και στο σπίτι μου» συνεχίζει και ισχυρίζεται ότι ο πατέρας της μαθήτριας θέλει να τιμωρήσει τον γιο του επειδή στο παρελθόν είχαν διαπληκτιστεί. «Τώρα θεωρεί σωστό να τον ξεφτιλίσει και να τον κρεμάσει ανάποδα», ισχυρίζεται ο πατέρας του προπονητή τένις. «Δεν είπα ότι είναι αθώος, έκανε μια μ@@@@κια γιατί έχεις τον πειρασμό δίπλα σου και τα παιδιά στα ίσια του την έπεφταν. Αλλά, ποια οικογένεια δεν θέλει έναν καθηγητή για την κόρη της;» λέει και προκαλεί για άλλη μια φορά. 

Το χρονικό της σύλληψης του προπονητή τένις

Η σύλληψη του προπονητή έγινε την περασμένη Πέμπτη (4 Νοεμβρίου) στην Αθήνα μετά τις μηνύσεις που κατέθεσαν οι γονείς των δύο κοριτσιών σε βάρος του. Όπως φέρονται να είπαν οι ανήλικες, ο 35χρονος τις προσέγγιζε κατά τη διάρκεια της προπόνησης που έκαναν μαζί του και έφτασε στο σημείο να τις κακοποιήσει σεξουαλικά. Ο 35χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη σε περιοχή των βορείων προαστίων και κατηγορείται για γενετήσια πράξη με ανήλικα παιδιά που δεν έχουν συμπληρώσει τα 14 έτη, με την υπόθεση να βρίσκεται ήδη στα χέρια της δικαιοσύνης. 

Πρόκειται για μία κοπέλα περίπου 19 ετών σήμερα, την οποία ο Χ.Δ. φέρεται να είχε προσεγγίσει από την τρυφερή ηλικία των 13,5 ετών, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ως προπονητής της. Η δεύτερη περίπτωση αφορά μία κοπέλα που σήμερα είναι 14 ετών και φέρεται σχετικά πρόσφατα να έχει πέσει θύμα του 35χρονου προπονητή τένις. Η ανήλικη έχει καταθέσει στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Χ.Δ. να έχει προσεγγίσει κι άλλες μαθήτριές του σε εξίσου τρυφερές ηλικίες. Μετά την σύλληψή του, κατασχέθηκαν και εστάλησαν για έλεγχο στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., το τάμπλετ, ο ηλεκτρονικός υπολογιστής και τα κινητά τηλέφωνα του 35χρονου άνδρα, προκειμένου να διαπιστωθεί η δράση του στην πλήρη έκταση της.

Το μεσημέρι της Τρίτης (9 Νοεμβρίου) αναμένεται να περάσει την πόρτα του ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο προπονητής τένις θα ζητήσει και θα λάβει προθεσμία. Εάν, μετά την ανακριτική διαδικασία, διαταχθεί η προφυλάκισή του είναι πολύ πιθανό να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και η φωτογραφία του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA