Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον προπονητή του τένις, ο οποίος κατηγορείται ότι αποπλάνησε τουλάχιστον δύο ανήλικες αθλήτριές του. Ο προπονητής του τένις συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων κοριτσιών, με τους γονείς των παιδιών που έκαναν καταγγελία στην Αστυνομία να ζητούν την παραδειγματική του τιμωρία και τον ίδιο να περιγράφει τα γεγονότα από τη δική του πλευρά. 

Διαβάστε ακόμη: Φανατικός του motocross ο προπονητής τένις που συνελήφθη για αποπλάνηση ανήλικων αθλητριών του

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, ο προπονητής ταξίδευε με τις ανήλικες στη Βουλγαρία και στα Σκόπια για να λάβουν μέρος σε διεθνή τουρνουά τένις. Ο προπονητής πήγαινε μαζί με τις αθλήτριες για μέρες στα Βαλκάνια και περνούσε μαζί τους πολλές ώρες και εκεί κατηγορείται ότι τις αποπλανούσε. Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, ο προπονητής φέρεται να πήγαινε και τις ανήλικες αθλήτριες στο σπίτι του με το πρόσχημα να γνωριστούν καλύτερα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Reader, για περισσότερο από πέντε χρόνια, ο 35χρονος προπονητής τένις σε ακαδημία των βορείων προαστίων, φέρεται να ασελγούσε σε μία από τις δύο κοπέλες που τον κατήγγειλαν – μαζί με τους γονείς τους - στην Ασφάλεια Αττικής. Πρόκειται για μία κοπέλα περίπου 19 ετών σήμερα, την οποία ο Χ.Δ. φέρεται να είχε προσεγγίσει από την τρυφερή ηλικία των 13,5 ετών, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ως προπονητής της.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά μία κοπέλα που σήμερα είναι 14 ετών και φέρεται σχετικά πρόσφατα να έχει πέσει θύμα του 35χρονου προπονητή τένις. Η ανήλικη έχει καταθέσει στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Χ.Δ. να έχει προσεγγίσει κι άλλες μαθήτριές του σε εξίσου τρυφερές ηλικίες. Μετά την σύλληψή του, κατασχέθηκαν και εστάλησαν για έλεγχο στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., το τάμπλετ, ο ηλεκτρονικός υπολογιστής και τα κινητά τηλέφωνα του 35χρονου άνδρα, προκειμένου να διαπιστωθεί η δράση του στην πλήρη έκταση της.

Το μεσημέρι της Τρίτης αναμένεται να περάσει την πόρτα του ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο προπονητής τένις θα ζητήσει και θα λάβει προθεσμία. Εάν, μετά την ανακριτική διαδικασία, διαταχθεί η προφυλάκισή του είναι πολύ πιθανό να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και η φωτογραφία του.

«Κανένας βιασμός, είχε μια σχεσούλα», λέει ο πατέρας του προπονητή τένις 

Οι δηλώσεις του πατέρα του προπονητή προκαλούν αίσθηση, καθώς υποστηρίζει ότι ο γιος του είχε σχέση με τη μία από τις δύο 14χρονες που τον κατηγορούν και κάνει λόγο για μια καλά οργανωμένη σκευωρία σε βάρος του παιδιού του. Ο πατέρας του προπονητή, μιλώντας στο MEGA, επιμένει πως ο γιος του έχει ελαφρυντικά από την στιγμή που «υπήρχε η συναίνεση της μικρής».

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει, έγινε μπέρδεμα, ένα τελείως τραγικό μπέρδεμα», αναφέρει. «Όλα τα πιτσιρίκια του την έπεφταν ακόμα και οι μανάδες. Πόσο να αντισταθεί; Νέο παιδί είναι. Όταν αφήνουν τα παιδιά τους και φεύγουνε και τα τρέχει τώρα τέσσερις μέρες στη Βουλγαρία, εντάξει…», λέει ο πατέρας του προπονητή σε μία δήλωση που προκαλεί αντιδράσεις.

«Δεν υπάρχει ούτε βιασμός ούτε τίποτα, υπήρχε συναίνεση της μαθήτριας και μάλιστα έρχονταν μαζί και στο σπίτι μου» συνεχίζει και ισχυρίζεται ότι ο πατέρας της μαθήτριας θέλει να τιμωρήσει τον γιο του επειδή στο παρελθόν είχαν διαπληκτιστεί. «Τώρα θεωρεί σωστό να τον ξεφτιλίσει και να τον κρεμάσει ανάποδα», ισχυρίζεται ο πατέρας του προπονητή τένις. «Δεν είπα ότι είναι αθώος, έκανε μια μ@@@@κια γιατί έχεις τον πειρασμό δίπλα σου και τα παιδιά στα ίσια του την έπεφταν. Αλλά, ποια οικογένεια δεν θέλει έναν καθηγητή για την κόρη της;» λέει και προκαλεί για άλλη μια φορά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA