Μενού
.
  • Α-
  • Α+

Για σχεδόν δύο μήνες οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων είχαν γίνει «σκιά» του 35χρονου προπονητή τένις, μετά τις καταγγελίες που έγιναν σε βάρος του ότι φέρεται να αποπλανεί ανήλικες μαθήτριες του. Σύμφωνα με πληροφορίες το κουβάρι των αποκαλύψεων άρχισε να ξετυλίγεται όταν οι γονείς μιας κοπέλας ηλικίας περίπου 15 ετών σήμερα αντιλήφθηκαν αλλαγές στη συμπεριφορά της. Από τη συζήτηση που είχαν μαζί της, διαπίστωσαν ότι "κάτι υπήρχε" με τον Χ.Δ., ο οποίος την προπονούσε στο τένις για περισσότερα από δύο χρόνια.

Διαβάστε ακόμη: Προπονητής τένις: Προκαλεί ο πατέρας του για τις αποπλανήσεις

Όταν απευθύνθηκαν στην Ασφάλεια, οι αστυνομικοί ξεκίνησαν να ερευνούν σε βάθος την υπόθεση και έφτασαν στην 19χρονη σήμερα κοπέλα, στην οποία ο 35χρονος φέρεται να ασελγούσε για περισσότερα από πέντε χρόνια (σ.σ. απ' όταν εκείνη ήταν 13,5 ετών). Όπως αναφέρουν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που ασχολήθηκαν με την υπόθεση, η ζωή του φαίνεται πως περιστρεφόταν μόνο γύρω από τα ανήλικα κορίτσια , τα οποία προπονούσε και μάλιστα ταξίδευε μαζί τους για 2-3 ημέρες με αφορμή τουρνούα τένις, τόσο στην χώρα μας όσο και στο εξωτερικό. 

Ο 35χρονος Χ.Δ. τα τελευταία περίπου δύο χρόνια, νοίκιαζε σπίτι περίπου 200 μέτρα μακριά από τα γήπεδα του τένις στα Ανω Λιόσια, εκεί όπου μέχρι πριν από 6 μήνες έκανε προπονήσεις, ενώ το τελευταίο διάστημα συνέχιζε τις προπονήσεις στον Ασπρόπυργο και ετοιμαζόταν να μετακομίσει. 

Ο προπονητής τένις παραμένει κρατούμενος στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ, τηρώντας αρνητική στάση και υποστηρίζοντας ότι όλα αυτά είναι ψέματα και δεν ξέρει γιατί τον "έμπλεξαν" σε αυτή την υπόθεση

Μετά την απολογία του στον ανακριτή και εφόσον διαταχθεί η προφυλάκιση του, είναι δεδομένο ότι η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων θα ζητήσει εισαγγελική άδεια για να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν και άλλα θύματα του 35χρονου προπονητή τένις.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA