ΚΟΙΝΩΝΙΑ
10/11/2021 16:52

Thug Slime: Ελεύθερος ο τράπερ για τη συμπλοκή στον Κολωνό - Ενταση με τον εισαγγελέα

Αν και η υπόθεση δεν εκδικάστηκε υπήρξαν έντονοι διάλογοι ανάμεσα στον εισαγγελέα και τον κατηγορούμενο τράπερ για το τι ακριβώς συνέβη κατά τη διάρκεια της αιματηρής συμπλοκής - «Το άτομο αυτό μας ενοχλεί καιρό», φέρεται να είπε ο Thug Slime

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Thug Slime: Ελεύθερος ο τράπερ για τη συμπλοκή στον Κολωνό - Ενταση με τον εισαγγελέα
Πηγή: instagram
Ανάγνωση:

Ελεύθερος αφέθηκε ο γνωστός τράπερ, Thug Slime, και οι 3 συγκατηγορούμενοι μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής τους στις 24 Νοεμβρίου καθώς η δίκη αναβλήθηκε σήμερα προκειμένου να κληθεί ο παθών να καταθέσει στο δικαστήριο. Ωστόσο, στους κατηγορούμενους επιβλήθηκαν αυστηροί όροι και συγκεκριμένα της εμφάνισης στο ΑΤ εντός πρώτου πενθημέρου εκάστου δεκαήμερου μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης και την καταβολή εγγυοδοσίας 2.000 ευρώ στον τράπερ και έναν ακόμα συγκατηγορούμενο του οι οποίοι φέρονται να μαχαίρωσαν το θύμα και 1.000 ευρώ στους άλλους δύο κατηγορούμενους, κατά πλειοψηφία, καθώς μία σύνεδρος είχε την άποψη ότι το ποσό της εγγυοδοσίας έπρεπε να ανερχόταν στις 2.000 ευρώ για όλους.

Διαβάστε ακόμη: Thug Slime: Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον γνωστό τράπερ και τρία ακόμη άτομα

Έντονοι διάλογοι μεταξύ εισαγγελέα και τράπερ

Αν και η υπόθεση δεν εκδικάστηκε υπήρξαν έντονοι διάλογοι ανάμεσα στον εισαγγελέα και τον κατηγορούμενο τράπερ για το τι ακριβώς συνέβη κατά τη διάρκεια της αιματηρής συμπλοκής. «Μετανιώνω για αυτό που έγινε, ντρέπομαι που βρίσκομαι εδώ, δεν είναι εδώ η θέση μου, δεν έγινε σκόπιμα, απλά έγινε. Τα μαχαίρια βρίσκονταν εκεί, στο αυτοκίνητο, από βιντεοκλίπ που κάναμε πριν από μία εβδομάδα. Το άτομο αυτό μας ενοχλεί εδώ και καιρό, δεν ξέρω για ποιο λόγο, το κάνει αυτό» είπε ο νεαρός καλλιτέχνης στο δικαστήριο.

Εισαγγελέας: Εγώ αν ασκούσα τη δίωξη, θα σας έστελνα ανακριτή.

Συγκατηγορούμενος τράπερ: Απλά φοβηθήκαμε, έπρεπε να αμυνθούμε. Έγινε εκείνη τη στιγμή, δεν ήταν προμετελημενο. Εμείς απλά πήγανε να πάρουμε καφέ.

Εισαγγελέας: Αν σας απειλούσαν με μαχαίρι θα βγάζατε και εσείς; (προς δικηγόρους κατηγορουμένων) Αν τυχόν σας αφήσει δικαστήριο θα το κάνετε ξανά;

Τράπερ: Ποτέ. Χτύπησε τον κολλητό μου και ένα φίλο μου. Ήμουν σε αδρεναλίνη σε άσχημη κατάσταση. Ποτέ δε θα το κάνουμε ξανά, το έχουμε πει μεταξύ μας, ήταν λάθος, θα αποφεύγουμε αυτό το άτομο.

Εισαγγελέας: Εγώ αν είμαι πάνω στην έδρα όταν δικαστεί η υπόθεση, θα ζητήσω μετατροπή και μπορεί να σας στείλω ανακριτή. Πήρατε το αμάξι και γυρίσατε!

Τράπερ: Δεν ξαναγυρίσαμε. Βγήκε αυτός. Τον μαχαίρωσα μέσα στο αμάξι.

Εισαγγελέας: Υπάρχουν στιγμιότυπα που δεν επιβεβαιώνουν όσα λένε, πήγατε και τον βρήκατε, δεν έγινε καμία επίθεση στο αμάξι.

Τράπερ: Ο ιδιοκτήτης δεν έχει δώσει όλα τα υλικό από τις κάμερες, δε φαίνεται ο άλλος με το μαχαίρι.Αυτό που έγινε, εγώ προσπάθησα να το διορθώσω, καλώντας ασθενοφόρο. Ντρέπομαι για αυτό που έχει γίνει κύριε Εισαγγελέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
THUG SLIME ΡΑΠΕΡ ΚΟΛΩΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ