Μενού
  • Α-
  • Α+

Στα μαχαίρια εδώ και χρόνια για την επιμέλεια του παιδιού της βρισκόταν η εικαστικός Κ.Τ. με τον 68χρονο σύντροφό της, Γ.Ν., που είναι γνωστός χειρουργός οφθαλμίατρος στο Χαλάνδρι. Ο γιατρός διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση μαζί της και απέκτησαν ένα παιδί, 13 ετών, το οποίο το πήρε υπό την προστασία του. Αυτή ήταν και η αφορμή για να οπλίσει το χέρι της και να τον πυροβολήσει μπροστά στα μάτια του παιδιού της λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Πέμπτης. 

Διαβάστε ακόμη: Χαλάνδρι: Τον πυροβόλησε για την επιμέλεια του παιδιού - Ποιος είναι ο γιατρός που πυροβόλησε

Ο 68χρονος Γ.Ν είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ειδικεύθηκε στην Οφθαλμολογία στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών (πρώην ΚΟΦΚΑ). Είναι από τους πρώτους (1992) που εφάρμοσε στην Ελλάδα και διεθνώς το laser στις διαθλαστικές επεμβάσεις για τη διόρθωση της μυωπίας, του αστιγματισμού, της υπερμετρωπίας και της πρεσβυωπίας, υπεύθυνος του αντίστοιχου τμήματος του Θεραπευτηρίου ‘ΥΓΕΙΑ’, με χιλιάδες επεμβάσεις στο ενεργητικό του. Εχει επίσης εκπαιδεύσει αρκετούς νέους οφθαλμιάτρους στο τομέα αυτό.

Η 49χρονη Γ.Ν. κατάγεται από την Αλβανία, δηλώνει εικαστικός και διεκδικούσε χρόνια την επιμέλεια του παιδιού. Είχε γίνει και πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Espresso για τις προσπάθειές της. Κάτοικοι της περιοχής υποστηρίζουν ότι η συγκεκριμένη γυναίκα ήταν παθιασμένη από ζήλια και ήθελε εκδίκηση για την «απώλεια» του παιδιού της ενώ κάτοικος της περιοχής σε τηλεοπτική εμφάνιση στον Alpha τη χαρακτήρισε «τρελή και επικίνδυνη», λέγοντας πως η Αστυνομία έπρεπε εδώ και καιρό να τη συλλάβει. Το περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια της 13χρονης κόρης τους, την οποία ο πατέρας είχε πάει να παραλάβει από το σχολείο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί πάσχει από επιληψία και πως ο πατέρας πήρε το παιδί, όταν η δράστιδα αρνούνταν να του δίνει τη θεραπεία, επειδή δεν πίστευε ότι το παιδί της έχει αυτό το πρόβλημα υγείας. Το 13χρονο παιδί βρίσκεται εδώ και αρκετά χρόνια με τον πατέρα και την Αγγλίδα σύντροφό του και, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γειτόνων, το συμβάν ήταν θέμα χρόνου να γίνει. Σύμφωνα με περίοικους, η δράστρια, γεννηθείσα το 1972 έχει δημιουργήσει κι άλλες φορές προβλήματα και είχε απασχολήσει τις Αρχές με την συμπεριφορά της προς τον γιατρό και την οικογένειά του. Ο τραυματίας γιατρός βρίσκεται στο νοσοκομείο Γεννηματάς, έχει τραύμα στον θώρακα και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως κρίσιμη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA