Μενού
  • Α-
  • Α+

Αποσωληνώθηκε ο 68χρονος οφθαλμίατρος, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από την 49χρονη εικαστικό στο Χαλάνδρι, ωστόσο παραμένει στην ΜΕΘ. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται κρίσιμη αλλά σταθερή, τη στιγμή που συγγενής της εικαστικού που τον πυροβόλησε επιχειρεί να την... αθωώσει. 

Διαβάστε ακόμη: Χαλάνδρι: Αποσωληνώθηκε ο γιατρός – Τα πρώτα του λόγια ήταν για την υγεία της κόρης του

Μετά το πολύωρο χειρουργείο έχουν αποκατασταθεί οι τραυματισμοί του γιατρού από τους πυροβολισμούς που δέχτηκε και αν όλα πάνε καλά, σύμφωνα με το MEGA, θα βγει τη Δευτέρα από την ΜΕΘ. Όπως δηλώνουν οι γιατροί, ο 68χρονος θα μπορούσε να χάσει τη ζωή του και κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών, είτε κατά τη διάρκεια της χειρουργείου, ενώ θα περάσουν αρκετές ημέρες, ίσως και μια εβδομάδα για να μπορέσουν να πουν ότι διέφυγε τον κίνδυνο.

«Το όπλο είναι του γιατρού»

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να βρουν πως προμηθεύτηκε το περίστροφο η κατηγορούμενη. Συγγενής της ωστόσο, μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA, υιοθετεί τη θέση της 49χρονης ότι το όπλο ανήκει στον 68χρονο γιατρό. «Το όπλο είναι του γιατρού. Και στην πάλη επάνω επειδή αυτός της είχε πει μη με ενοχλείς, μη μου βγεις μπροστά, το έβγαλε ο ίδιος και στην πάλη επάνω πήγε να του πάρει το όπλο και εκπυρσοκρότησε και αυτοτραυματίστηκε. Μια κοπέλα τόσο όμορφη, τόσο εμφανίσιμη θα χαράμιζε τη ζωή της να πάει φυλακή;» αναρωτιέται η συγγενής της.

«Στη μικρή λένε κακές κουβέντες για τη μητέρα της, την παρουσιάζουν σαν τέρας για να απομακρύνουν τη μικρή από τη μητέρα. Η ξαδέρφη μου λάτρευε απίστευτα την κόρη της. Για αυτό και τώρα έχει ξεφύγει, έχει ψυχολογικά προβλήματα επειδή της πήραν την κόρη. Η κόρη της ήταν η ζωή της», συμπληρώνει.

Είχε επιτεθεί σε πρώην σύντροφό της

Πρώην σύντροφος της εικαστικού μίλησε στην εκπομπή Open Weekend το πρωί του Σαββάτου και αποκάλυψε πως είχε πέσει κι εκείνος στο παρελθόν θύμα βίας από την 49χρονη λέγοντας μάλιστα πως είχε ψύχωση και εμμονές. «Οι διάφορες εμμονές της έγιναν ψυχώσεις κι όλο αυτό την οδήγησε εκεί που την οδήγησε», είπε ο ίδιος και πρόσθεσε: «Είχε νοσηλευτεί δύο φορές σε ψυχιατρική κλινική, από τη μία το είχε σκάσει».

Στη συνέχεια ο πρώην σύντροφος της Κ.Τ. αποκάλυψε πως είχε πέσει και ο ίδιος θύμα της: «Δυστυχώς και εγώ υπέστην βία της παρορμητικής της συμπεριφοράς. Ήταν επιθετική, παρορμητική, βίαιη. Κάποια στιγμή σε ανύποπτο χρόνο έκανε μία επίθεση με σπρέι εναντίον μου. Έχω γλυτώσει και εγώ από τη βίαιη συμπεριφορά της». Όπως είπε, τον είχε απειλήσει με μαχαίρια ότι θα του κάνει κακό. Οσον αφορά την επίθεση με πυροβολισμούς σε κεντρικό δρόμο στο Χαλάνδρι, ανέφερε: «Αν και είχε μένος εναντίον του σε αυτό το σημείο δεν μπορούσε να φανταστεί κανείς ότι μπορεί να φτάσει. Η κοπέλα έχει πρόβλημα ψυχιατρικό».

Είχε απειλήσει να ρίξει την κόρη της από το μπαλκόνι

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αποκαλύψεις για την 49χρονη εικαστικό είναι συνεχείς, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι η γυναίκα είχε φτάσει στο σημείο να απειλεί ακόμα και το παιδί της για να διαφύγει της σύλληψης. Σύμφωνα με το MEGA, το 2017 ο οφθαλμίατρος είχε προχωρήσει σε καταγγελία κατά της 49χρονης καθώς η ίδια δεν είχε επιστρέψει εγκαίρως το κοριτσάκι που είχε πάρει για να περάσει μαζί της το Σαββατοκύριακο. Μάλιστα, η εικαστικός σχεδίαζε να απαγάγει την κόρη της στην Αλβανία, σχέδιο το οποίο ματαιώθηκε όταν την ανακάλυψαν οι αστυνομικοί.

Η 49χρονη αντιλήφθηκε πως τα ίχνη της παρακολουθούνταν και τελικά οι Αρχές έφτασαν στην πόρτα της, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, απειλούσε να ρίξει τη μικρή από το μπαλκόνι του διαμερίσματος στο οποίο διέμενε, προκειμένου να γλιτώσει τη σύλληψη. Τελικά, μετά από ώρες οι αστυνομικοί αποχώρησαν και τότε η εικαστικός βρήκε ευκαιρία να διαφύγει στην Αλβανία με αυτοκίνητο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA