Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στη δημοσιότητα μετά την απόπειρα δολοφονίας του γιατρού στο Χαλάνδρι από την 49χρονη εικαστικο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα είχε φτάσει στο σημείο να απειλεί ακόμα και το παιδί της για να διαφύγει της σύλληψης. 

Διαβάστε ακόμη: Χαλάνδρι: Συνέντευξη-ντοκουμέντο του γιατρού: «Με απειλούσε πως θα έλεγε ότι κακοποιούσα το παιδί»

Σύμφωνα με το MEGA, το 2017 ο οφθαλμίατρος είχε προχωρήσει σε καταγγελία κατά της 49χρονης καθώς η ίδια δεν είχε επιστρέψει εγκαίρως το κοριτσάκι που είχε πάρει για να περάσει μαζί της το Σαββατοκύριακο. Μάλιστα, η εικαστικός σχεδίαζε να απαγάγει την κόρη της στην Αλβανία, σχέδιο το οποίο ματαιώθηκε όταν την ανακάλυψαν οι αστυνομικοί.

Η 49χρονη αντιλήφθηκε πως τα ίχνη της παρακολουθούνταν και τελικά οι Αρχές έφτασαν στην πόρτα της, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, απειλούσε να ρίξει τη μικρή από το μπαλκόνι του διαμερίσματος στο οποίο διέμενε, προκειμένου να γλιτώσει τη σύλληψη. Τελικά, μετά από ώρες οι αστυνομικοί αποχώρησαν και τότε η εικαστικός βρήκε ευκαιρία να διαφύγει στην Αλβανία με αυτοκίνητο.

«Θα ήμασταν νεκρές» 

Εις βάρος της 49χρονης εικαστικού ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωακείμ Κασσωτάκη.

«Έσωσα τη ζωή του παιδιού μου. Εγώ και η κόρη μου θα ήμασταν νεκρές τώρα. Δεν ήθελα να συμβεί κακό σε κανέναν. Έσωσα το παιδί μου και τη ζωή μου. Πέντε χρόνια δεν είχα δει το παιδί μου, ο απαγωγέας και βιαστής της. Τη βίαζε, της χορηγεί ναρκωτικές ουσίες και έλεγε ότι έχει επιληψία και τη βίαζε. Όλα για την περιουσία μου τα κάνανε. Μαζί με άλλους γιατρούς, διάσημους γιατρούς που βγαίνουν στα κανάλια και μιλάνε για την προστασία των πολιτών. Με άφησαν άστεγη, μου πήραν το παιδί, με κυνηγάνε. Το παιδί μου θέλω, τίποτα άλλο», φώναζε η εικαστικός στην Ευελπίδων.

Η εικαστικός είχε στήσει καρτέρι στον γιατρό και την ώρα που επέστρεφε με την κόρη τους από το σχολείο και πάρκαρε το αυτοκίνητό του στην πυλωτή της πολυκατοικίας στο Κάτω Χαλάνδρι, έβγαλε από την τσάντα της περίστροφο και τον πυροβόλησε μπροστά στα μάτια της ανήλικης, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά. Αν δεν ήταν ανάμεσά τους το κορίτσι, που αντέδρασε παρορμητικά, ίσως ο 68χρονος πατέρας της να ήταν νεκρός. «Γιατι το κάνεις αυτό, σταμάτα», φέρεται να είπε. Η μαθήτρια Δημοτικού, όταν είδε την μητέρα του να πλησιάζει, κατάλαβε ότι θα βγάλει όπλο, επειδή το είχε ξανακάνει. Την έσπρωξε και την έριξε κάτω, αφοπλίζοντας την. Διαφορετικά, μπορεί και να μιλούσαμε για τραγωδία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA