Μενού
  • Α-
  • Α+

Για δεύτερο 24ωρο νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο «Γεννηματάς» ο γνωστός γιατρός, που τραυματίστηκε σοβαρά από τη 49χρονη εικαστικό και πρώην σύντροφό του στο Χαλάνδρι, η οποία τον πυροβόλησε δύο φορές στη μέση του δρόμου.

Μιλώντας στο Mega και την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου, Γιώργος Κουκουλίτσιος, έδωσε τα νεότερα της κατάστασης υγείας του 68χρονου. Όπως είπε, από το μεσημέρι της Παρασκευής (12/11) ο οφθαλμίατρος έχει αποσωληνωθεί, παραμένει στην εντατική, είναι σε καλή επικοινωνία με το περιβάλλον και ικανοποιητική εξελίσσεται η κατάστασή του. Μάλιστα, ήδη έρθει σε επαφή με τη σύζυγό του.

Παρ΄όλα αυτά, θα πρέπει να περάσουν αρκετές ημέρες προτού θεωρηθεί ότι ξεπέρασε τον κίνδυνο. Τα τραύματά του εντοπίζονται στην κοιλιακή και θωρακική χώρα, με τον κ. Κουκουλίτσιο να υπογραμμίζει πως τα τραύματα στην κοιλιακή χώρα είναι πιο επικίνδυνα, γιατί επηρέασε τα όργανά του σε μεγάλη έκταση. Επιπλέον, τόνισε πως ο 68χρονος θα μπορούσε να χάσει τη ζωή του κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών ή ακόμα και κατά τη διάρκεια του χειρουργείου.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Κουκουλίτσιος, το πρώτο πράγμα που ρώτησε ο 68χρονος ήταν για το παιδί του και μετά ρώτησε για την υγεία του.

Τους είχε στήσει ενέδρα θανάτου

Η εικαστικός είχε στήσει καρτέρι στον γιατρό και την ώρα που επέστρεφε με την κόρη τους από το σχολείο και πάρκαρε το αυτοκίνητό του στην πυλωτή της πολυκατοικίας στο Κάτω Χαλάνδρι, έβγαλε από την τσάντα της περίστροφο και τον πυροβόλησε μπροστά στα μάτια της ανήλικης, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά. Αν δεν ήταν ανάμεσά τους το κορίτσι, που αντέδρασε παρορμητικά, ίσως ο 68χρονος πατέρας της να ήταν νεκρός.

«Γιατι το κάνεις αυτό, σταμάτα», φέρεται να είπε. Η μαθήτρια Δημοτικού, όταν είδε την μητέρα του να πλησιάζει, κατάλαβε ότι θα βγάλει όπλο, επειδή το είχε ξανακάνει. Την έσπρωξε και την έριξε κάτω, αφοπλίζοντας την. Διαφορετικά, μπορεί και να μιλούσαμε για τραγωδία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA