Μενού
  • Α-
  • Α+

Την ώρα που ο γνωστός γιατρός δίνει μάχη για τη ζωή του στο Γενικό Νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου νοσηλεύεται, πληθαίνουν οι καταγγελίες για την δράστρια της επίθεσης στο Χαλάνδρι, η οποία προσπάθησε να του κόψει το νήμα της ζωής με δύο πυροβολισμούς.

Συγκεκριμένα, ο πρώην σύντροφος της εικαστικού μίλησε στην εκπομπή Open Weekend και αποκάλυψε πως είχε πέσει κι εκείνος στο παρελθόν θύμα βίας από την 49χρονη λέγοντας μάλιστα πως είχε ψύχωση και εμμονές. «Οι διάφορες εμμονές της έγιναν ψυχώσεις κι όλο αυτό την οδήγησε εκεί που την οδήγησε», είπε ο ίδιος και πρόσθεσε: «Είχε νοσηλευτεί δύο φορές σε ψυχιατρική κλινική, από τη μία το είχε σκάσει».

Στη συνέχεια ο πρώην σύντροφος της Κ.Τ. αποκάλυψε πως είχε πέσει και ο ίδιος θύμα της: «Δυστυχώς και εγώ υπέστην βία της παρορμητικής της συμπεριφοράς. Ήταν επιθετική, παρορμητική, βίαιη. Κάποια στιγμή σε ανύποπτο χρόνο έκανε μία επίθεση με σπρέι εναντίον μου. Έχω γλυτώσει και εγώ από τη βίαιη συμπεριφορά της». Όπως είπε, τον είχε απειλήσει με μαχαίρια ότι θα του κάνει κακό. Οσον αφορά την επίθεση με πυροβολισμούς σε κεντρικό δρόμο στο Χαλάνδρι, ανέφερε: «Αν και είχε μένος εναντίον του σε αυτό το σημείο δεν μπορούσε να φανταστεί κανείς ότι μπορεί να φτάσει. Η κοπέλα έχει πρόβλημα ψυχιατρικό».

Είχε απειλήσει να ρίξει την κόρη της από το μπαλκόνι

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αποκαλύψεις για την 49χρονη εικαστικό είναι συνεχείς, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι η γυναίκα είχε φτάσει στο σημείο να απειλεί ακόμα και το παιδί της για να διαφύγει της σύλληψης. Σύμφωνα με το MEGA, το 2017 ο οφθαλμίατρος είχε προχωρήσει σε καταγγελία κατά της 49χρονης καθώς η ίδια δεν είχε επιστρέψει εγκαίρως το κοριτσάκι που είχε πάρει για να περάσει μαζί της το Σαββατοκύριακο. Μάλιστα, η εικαστικός σχεδίαζε να απαγάγει την κόρη της στην Αλβανία, σχέδιο το οποίο ματαιώθηκε όταν την ανακάλυψαν οι αστυνομικοί.

Η 49χρονη αντιλήφθηκε πως τα ίχνη της παρακολουθούνταν και τελικά οι Αρχές έφτασαν στην πόρτα της, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, απειλούσε να ρίξει τη μικρή από το μπαλκόνι του διαμερίσματος στο οποίο διέμενε, προκειμένου να γλιτώσει τη σύλληψη. Τελικά, μετά από ώρες οι αστυνομικοί αποχώρησαν και τότε η εικαστικός βρήκε ευκαιρία να διαφύγει στην Αλβανία με αυτοκίνητο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA