Μενού
  • Α-
  • Α+

Θύμα ξυλοδαρμού κατά τη διάρκεια σχολικού περιπάτου καταγγέλλει ότι έπεσε μαθήτρια γυμνασίου στα νότια προάστια της Αθήνας. Το κορίτσι υποστηρίζει πως δέχτηκε επίθεση από συμμαθήτριά της ενώ σε βίντεο που φέρεται να έχει καταγραφεί το περιστατικό ακούγονται κοπέλες να φωνάζουν «ξύλο, ξύλο». 

Διαβάστε ακόμη: Ξάνθη: Άγριος ξυλοδαρμός μαθητή Γυμνασίου - Κατέληξε στο νοσοκομείο

Το βίντεο όπου φέρεται να απεικονίζει την επίθεση στο κορίτσι με χαστούκια προβλήθηκε στον ALPHA. Οι συμμαθητές των κοριτσιών έχουν συγκεντρωθεί γύρω τους και όχι μόνο δεν τα χωρίζουν, αλλά φωνάζουν «ξύλο, ξύλο». Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι κρατούσαν την μαθήτρια - θύμα του ξυλοδαρμού όταν προσπαθούσε να αντεπιτεθεί, ενώ άλλοι τραβούσαν σε βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα τον ξυλοδαρμό, αναρτώντας τον, μάλιστα, στα social media.

«Η συγκεκριμένη κοπέλα απειλούσε την κόρη μου. Οι απειλές συνεχίζονται, λέγοντάς της "Πώς σου φάνηκε το ξύλο; Θα φας και άλλο". Το παιδί είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Τα βράδια ξυπνάει και φωνάζει, δεν θέλει καθόλου να πάει στο σχολείο», δήλωσε η μητέρα του κοριτσιού που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού. Η ίδια ενημέρωσε την διεύθυνση του σχολείου και όπως ανέφερε: «Μου είπαν ότι θα λάβουν τα μέτρα τους, ότι θα ψάξουν το θέμα και ότι ήταν ένας απλός καβγάς. Η κόρη μου πήρε αποβολή, λέγοντάς της ότι έβαλε τον εαυτό της σε κίνδυνο». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA