Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενοπλη ληστεία σημειώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (13/11) σε κατάστημα ψιλικών στις Συκιές Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, οι ιδιοκτήτες του καταστήματος καταγγέλλουν πως πέφτουν θύματα ληστείας για έκτη φορά μέσα σε ένα χρόνο!

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το grtimes.gr, δύο άτομα φορώντας κουκούλες και μάσκες εισέβαλαν σε ψιλικατζίδικο γνωστής αλυσίδας, απείλησαν με αεροβόλο όπλο τον υπάλληλο που εργαζόταν και απέσπασαν περίπου 700 – 800 ευρώ και τσιγάρα. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, με την Αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους στη γύρω περιοχή.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του καταστήματος, αυτή είναι η έκτη φορά που πέφτουν θύματα ληστείας μέσα σε διάστημα ενός έτους! Σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes.gr, η Αστυνομία που έσπευσε στο συμβάν άμεσα, έχει προσάγει ήδη δύο, τρία άτομα. Να σημειωθεί ότι οι δράστες έχουν καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA