ΚΟΙΝΩΝΙΑ
15/11/2021 13:23

Προπονητής τένις: Αυτός είναι ο 35χρονος Χρήστος Δερβένης που φέρεται να αποπλανούσε ανήλικες

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 5-11-2021 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Προπονητής τένις: Αυτός είναι ο 35χρονος Χρήστος Δερβένης που φέρεται να αποπλανούσε ανήλικες
Πηγή: Unsplash
Ανάγνωση:

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από τις Αρχές τα στοιχεία του 35χρονου προπονητή τένις, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα για την κατάχρηση ανηλίκων. Ο προπονητής, σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του παραδέχτηκε ότι έκανε ένα λάθος υποστηρίζοντας ωστόσο ότι αποδέχεται να πληρώσει γι' αυτά που πραγματικά έπραξε κι όχι γι' αυτά που τον κατηγορούν.

Πρόκειται για τον 35χρονο Χρήστο Δερβένη, με την ΕΛ.ΑΣ. να δημοσιοποιεί τα στοιχεία του « προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τον ανωτέρω, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις».

Το δελτίο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 5-11-2021 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις της κατάχρησης ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη αφενός και αφετέρου που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους που συμπλήρωσαν τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη αφενός και αφετέρου που συμπλήρωσε τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση.

Πηγή: ΕΛ.ΑΣ.

Πρόκειται για τον:

1. ΔΕΡΒΕΝΗ Χρήστο του Πέτρου και της Αλεξάνδρας, γεννηθέντα την 3-10-1987.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού ανηλίκων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τον ανωτέρω, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΝΙΣ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ ΑΝΗΛΙΚΟΙ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ