Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοβαρό ατύχημα με μηχάνημα εταιρείας που καθάριζε τις γραμμές του ΗΣΑΠ, σημειώθηκε νωρίτερα στον σταθμό του Αγίου Νικολάου. Αυτή την ώρα τα δρομολόγια γίνονται μόνο στο κομμάτι Πειραιάς Ομόνοια. Σύμφωνα με πληροφορίες τρία άτομα έχουν τραυματιστεί και παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ αλλά κανείς απο αυτούς δεν είναι σοβαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ατύχημα έγινε στον σταθμό του ΗΣΑΠ στον Άγιο Νικόλαο όταν ένα μηχάνημα έργο καθαρισμού των γραμμών (που έχει αναλάβει μια Αυστριακή εταιρεία), στο οποίο επέβαιναν επτά εργάτες, πιθανότατα αντιμετώπισε πρόβλημα με τα φρένα του και αναγκάστηκαν να πηδήξουν στις γραμμές καθώς ήταν σε τροχιά σύγκρουσης με διερχόμενο συρμό ο οποίος είχε τοποθετηθεί επίτηδες στο σημείο για να ανακοπεί η ταχύτητα που είχε αναπτύξει! Δυνάμεις της πυροσβεστικής συνεχίζουν τις έρευνες μέχρι και το Νέο Ηράκλειο για να διαπιστωθεί αν υπάρχει και σε άλλο σημείο των γραμμών πρόβλημα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA