Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα ένταση έξω από το Πολυτεχνείο, κατά τη διάρκεια των εορτασμών για την 48η Επέτειο. Σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστoi επιτέθηκαν σε τηλεοπτικό συνεργείο του MEGA, με αποτέλεσμα να σπάσει και η κάμερα, με την οποία καλύπτονταν τα γεγονότα. Το περιστατικό έγινε έξω από την πύλη του Πολυτεχνείου, λίγο πριν κλείσει, καθώς ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των εορτασμών με τι καταθέσεις στεφάνων. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός του εικονολήπτη ή άλλου μέλους του τηλεοπτικού συνεργείου.

Στη συνέχεια οι φοιτητικοί σύλλογοι θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση έξω από το κτίριο του Πολυτεχνείου. Οι φοιτητές πρόκειται να κατευθυνθούν προς την πλατεία Κλαυθμώνος και το άγαλμα του Κολοκοτρώνη, όπου θα παραμείνουν μέχρι να συγκεντρωθεί ο κύριος όγκος της πορείας. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούν προς την Αμερικανική Πρεσβεία.

Αυτό πάντως δεν ήταν το μοναδικό περιστατικό έντασης της σημερινής ημέρας. Νωρίτερα ομάδα φοιτητών δεν επέτρεψε την είσοδο στον χώρο στον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου και τον πρώην υπουργό Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη αρπάζοντάς τους μάλιστα το στεφάνι, ενώ αντιπαράθεση υπήρξε και με μέλη κομμάτων που θέλησαν να μπουν στον χώρο του Πολυτεχνείου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA