Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τα αδικήματα, πλημμεληματικού χαρακτήρα, της διασποράς ψευδών ειδήσεων σχετικά με τη δημόσια υγεία και της διέγερσης σε διάπραξη ανυπακοή, συνελήφθη χθες (17/11) το βράδυ από την Αστυνομία, κατόπιν εντολής της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης. Είχε προηγηθεί η διαβίβαση καταγγελίας με συνημμένα ηλεκτρονικά αρχεία στον εισαγγελέα, από την Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στα οποία ο δικηγόρος εμφανίζεται και φέρεται να δηλώνει ότι δεν υπάρχει κορονοϊός, ότι οι διασωληνώσεις των ασθενών γίνονται χωρίς λόγο κι ότι τα εμβόλια έχουν παρενέργειες. 

Από την εισαγγελία διατάχθηκε την περασμένη Τρίτη κατεπείγουσα προκαταρτική έρευνα στο πλαίσιο της οποίας διατάχθηκε και η σύλληψη του δικηγόρου με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Μόλις ωστόσο διαπιστώθηκε η ιδιότητά του αφέθηκε ελεύθερος λόγω του ότι οι δικηγόροι έχουν ειδική δωσιδικία. Σήμερα η σχετική δικογραφία επέστρεψε στην εισαγγελία Πρωτοδικών, η οποία θα κρίνει εάν θα προχωρήσει στην άσκηση ποινικής δίωξης ή εάν θα συνεχίσει την προκαταρκτική έρευνα.

Θυμίζουμε ότι, μόλις αφέθηκε ελεύθερος, επέστρεψε στο σπίτι του όπου έκανε... live στο Facebook για να ενημερώσει τους ακολούθους του για τα όσα έγιναν τη νύχτα της Τετάρτης. Όπως είπε, έκανε και ο ίδιος μήνυση στον εισαγγελέα πρωτοδικών για «παράβαση καθήκοντος» και ζήτησε την κίνηση της αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος του! Τη σύλληψή του είχαν επιβεβαιώσει αρχικά και οι άμεσοι συνεργάτες του, οι οποίοι με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απειλούσαν πως θα κάνουν και αυτοί μήνυση στον εισαγγελέα και ζητούσαν την άμεση σύλληψή του, χαρακτηρίζοντάς τον επίορκο!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA