Μενού
  • Α-
  • Α+

Τελευταίες πληροφορίες του Reader, περίπου 40 λεπτά πριν το διάγγελμα Μητσοτάκη, ανέφεραν πως ο πρωθυπουργός θα ανακοίνωνε, πρώτον την υποχρεωτικότητα της  τρίτης δόσης για τους άνω των 60, αλλά και νέα μέτρα που θα σφίγγουν περισσότερο τον κλοιό γύρω από τους ανεμβολίαστους. Και πράγματι, λίγο αργότερα η πληροφορία επιβεβαιώθηκε καθώς ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι οι ανεμβολίαστοι δεν θα μπορούν να μπαίνουν πλέον σε κλειστούς χώρους, εξαιρώντας μόνο την εστίαση. Δείτε εδώ όλα τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε αυτό το πνεύμα, ο κ.Μητσοτάκης αναφέρθηκε  στο πώς θα κυλήσουν οι γιορτές για τους ανεμβολίαστους, ενώ παράλληλα μίλησε ξεχωριστά και για το «μοντέλο Μακρόν», σύμφωνα με το οποίο θα προαναγγείλει το τέλος της ισχύος του πιστοποιητικού εμβολιασμού για τους πολίτες άνω των 60 ή των 65 ετών μετά από έξι μήνες από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού τους, κάνοντας υποχρεωτική την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA