Μενού
  • Α-
  • Α+

Τρεις μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που το ιδρυτικό μέλος των Razastarr, Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος, έπεσε θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη και δεν υπάρχουν νεότερα σχετικά με τις λεπτομέρειες του περιστατικού. Η οικογένειά του αναζητά τα αίτια του χαμού του ράπερ με την Γιολάντα Τσιαμπόκαλου, γνωστή ως Sadahzinia των Active Member, να κάνει έκκληση σε όσους γνωρίζουν κάτι να μιλήσουν, καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε: «Μέχρι να βρεθεί ο ένοχος, δεν μπορώ να πάω τη ζωή μου μπροστά, αν δε συγχωρήσω. Αλλά για να γίνει αυτό χρειάζονται δύο, αυτός που συγχωρεί και αυτός που θα αναλάβει την ευθύνη.».

Μιλώντας στην εκπομπή της Αγελικής Νικολούλη, «Φως στο Τούνελ», η Sadahzinia αναφέρθηκε στο περιστατικό. «Αυτό που μας απασχολεί, είναι να μάθουμε ποιος τον εγκατέλειψε και γιατί. Αυτός που το έκανε, σίγουρα κάτι ήθελε να κρύψει. Δεν ξέρω αν είχε πιει ή αν ήθελε να κρύψει κάποιο άλλο μυστικό και επειδή οι έρευνες συνεχίζονται, καλό είναι να εμφανιστεί αυτοβούλως» είπε. Η τραγουδίστρια των Active Member, μάλιστα, είπε πως μπορεί να είχε σωθεί αν είχε λάβει άμεσα την απαραίτητη ιατρική φροντίδα. «Άργησε αρκετά το ασθενοφόρο, έκανε τουλάχιστον πενήντα λεπτά να έρθει» πρόσθεσε.

Τι λέει η μάρτυρας που τον βρήκε χτυπημένο στη μέση του δρόμο

Η μάρτυρας που ειδοποίησε τους συγγενείς του άτυχου άνδρα που βρήκε στις τελευταίες κλήσεις που είχε στο κινητό του, μίλησε στο «Τούνελ» για τις σοκαριστικές στιγμές που έζησε.  «Όταν έφτασα στο σημείο ήταν ήδη ένα ζευγάρι εκεί. Αυτοί μου έκαναν και νόημα να σταματήσω γιατί υπάρχει ένας άνθρωπος στη μέση του δρόμου. Σταμάτησα, δεν είχα καταλάβει ακριβώς τι είχε συμβεί. Το πρώτο πράγμα που πήγα να κάνω ήταν να δω αν ο άνθρωπος είχε τις αισθήσεις του», είπε χαρακτηριστικά.

https://www.youtube.com/watch?v=rd7ELZEmEAo

Eκστρατεία από τους φίλους του Τσιαμπόκαλου

Οι φίλοι του Ανδρέα – Οδυσσέα με μηνύματά τους στα social media, έκαναν γνωστή την σχετική έρευνα της εκπομπής, καλώντας όσους γνωρίζουν, να μιλήσουν. 

«Καλούμε ακόμα και τώρα, σχεδόν 3 μήνες μετά την μαύρη εκείνη στιγμή, όποιον έχει στοιχεία ή πληροφορίες που θα οδηγήσουν στα εναπομείναντα κομμάτια του παζλ και στην αποκάλυψη της αλήθειας, να επικοινωνήσει με την εκπομπή με όποιον τρόπο επιθυμεί, ακόμη και με πλήρη ανωνυμία και να βοηθήσει έτσι ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη. Είναι τα ελάχιστα που αξίζει η πανέμορφη, φωτεινή ψυχή του Ανδρέα. Είμαστε πάρα πολλοί, και ήρθε η ώρα να το δείξουμε ώστε να το καταλάβουν όλοι. ΔΕΝ θα ησυχάσουμε, ΔΕΝ θα σταματήσουμε.»

Το χρονικό

Το τροχαίο σημειώθηκε στο 30ο χλμ του επαρχιακού δρόμου Θηβών - Θίσβης, στο ύψος της Δομβραίνας. Κάτω από άγνωστες συνθήκες όχημα φέρεται να παρέσυρε και να σκότωσε τον μουσικό που κινούνταν πεζός και ο οδηγός του οχήματος τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο 46χρονος ράπερ παρασύρθηκε πεζός, με τον θάνατό του να προέρχεται από βαρύτατες κακώσεις θώρακος και κοιλίας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία αναζητά ένα μικρού κυβισμού αυτοκίνητο ενώ οι έρευνες στρέφονται σε συγκεκριμένο όχημα που καταγράφηκε σε κάμερα ασφαλείας παρακείμενου καταστήματος που πέρασε από το σημείο ένα λεπτό μετά το τροχαίο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA