Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη σύλληψη ενός ατόμου με την κατηγορία της ανθρωποκτονία από αμέλεια, προχώρησε η Αστυνομία, για τον τραγικό θάνατο 8χρονης που εγκλωβίστηκε σε μεταλλική πόρτα εργοστασίου. Συνελήφθησαν επίσης η μητέρα και η γιαγιά της άτυχης 8χρονης, για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνου, οι οποίες στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερες.

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου στο Κερατσίνι, όταν το 8χρονο κοριτσάκι προσπάθησε να μπει μέσα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, που βρίσκεται στην περιοχή, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί σε συρόμενη ηλεκτρική πόρτα και να χάσει τη ζωή της. Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία ενώ τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος ερευνώνται.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από κάποιον υπάλληλο στις 17:50 και ενημερώθηκε ο γενικός διευθυντής της εγκατάστασης. Ωστόσο, στις 18:30 μπήκε και άλλο όχημα στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου, με αποτέλεσμα να γίνει νέος εγκλωβισμός της ανήλικης στη μεταλλική πόρτα.

Στη συνέχεια, στο σημείο έφτασε το ΕΚΑΒ (περίπου στις 18:40), όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος της 8χρονης, ενώ ο απεγκλωβισμός της ανήλικης ολοκληρώθηκε στις 21:10 το βράδυ από τους πυροσβέστες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA