Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Λάρισα: Διπλός ξυλοδαρμός μαθητή μέσα στο σχολείο - Συνελήφθη ένας 17χρονος

Ένας 17χρονος μαθητής Επαγγελματικού Λυκείου στη Λάρισα και άλλοι τρεις συνομήλικοί του αναζητούνται με την κατηγορία του ξυλοδαρμού και μάλιστα δύο φορές μαθητή σε άλλο Λύκειο μέσα στο σχολείο κατά τη διάρκεια διαλείμματος

Πηγή: Pexels
Πηγή: Pexels

Ένα ακόμη περιστατικό βίας ανάμεσα σε ανήλικους συγκλονίζει τη Λάρισα και αφορά ξυλοδαρμό μαθητή Λυκείου από συνομηλίκους του και μάλιστα δύο φορές. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Ελευθερία όλα ξεκίνησαν ανάμεσα σε μία άνευ σημασίας διαφορά μεταξύ δύο μαθητών. Επαγγελματικού Λυκείου και Γενικού Λυκείου της Λάρισας.

Αποτέλεσμα ήταν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας να προχωρήσουν στη σύλληψη ενός 17χρονου μαθητή, ενώ αναζητούνται προκειμένου να συλληφθούν στο πλαίσιο του αυτοφώρου άλλοι τρεις μαθητές, ένας 17χρονος και δύο 16χρονοι.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα ο 17χροvoς συλληφθείς και μαθητής Επαγγελματικού Λυκείου Λάρισας κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, πήγε στο Γενικό Λύκειο όπου φοιτά ο 16χρονος μαθητής και με τον έτερο 17χρονο, τον χτύπησαν, με το επεισόδιο να μην προσλαμβάνει μεγαλύτερες διαστάσεις. Ο 17χρονος συλληφθείς αδιαφορώντας ωστόσο για το γεγονός ότι το Λύκειο βρισκόταν σε λειτουργία, επανήλθε και την επόμενη ημέρα. Ετσι, στο προαύλιο του Λυκείου ενόσω βρισκόταν σε εξέλιξη το δεύτερο διάλειμμα, προέτρεψε τον έτερο 17χρονο και άλλους δύο 16χρονους ενώπιον δεκάδων μαθητών να χτυπήσουν ξανά τον 16χρονο, όπως και συνέβη.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Λάρισα #Ξυλοδαρμός #Μαθητές #σχολείο

Best of Internet