Μενού
  • Α-
  • Α+

Απέραντη θλίψη σκόρπισε η είδηση ότι ένα κορίτσι, μόλις 14 ετών που νοσούσε από κορονοϊό, το Σάββατο (4/12) άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο της Λαμίας. Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα lamiareport.gr, η μαθήτρια μεταφέρθηκε στα Επείγοντα του νοσοκομείου στις 09:30 το πρωί με προκάδριο άλγος, ενώ νοσούσε από κορονοϊό από την περασμένη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου και βρισκόταν στο σπίτι της με ήπια συμπτώματα.

Οι γιατροί από τις εξετάσεις που έκαναν διαπίστωσαν ότι η νεαρή κοπέλα είχε υποστεί ισχαιμικό επεισόδιο, πιθανότατα από επιπλοκή του κορονοϊού και αποφάσισαν τη διακομιδή της στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

Επαθε απανωτές ανακοπές στα Επείγοντα περιστατικά

Δυστυχώς, όμως η 14χρονη δεν πρόλαβε να διακομιστεί, αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έπαθε απανωτές ανακοπές καρδιάς. Οι γιατροί τη διασωλήνωσαν, αλλά δεν πρόλαβαν να τη μεταφέρουν ούτε στη ΜΕΘ, με την άτυχη μαθήτρια να χάνει τη ζωή της μέσα στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.

Oι πληροφορίες αναφέρουν ότι η νεαρή κοπέλα που ήταν ανεμβολίαστη, βρισκόταν στο σπίτι της σε καραντίνα από την περασμένη Δευτέρα (29/11), έχοντας ήπια συμπτώματα κορονοϊού και φέρεται να μην έπασχε από κάποιο υποκείμενο νόσημα. 

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται το έμφραγμα που έπαθε το παιδί, να είναι από επιπλοκή της νόσου, που ίσως της δημιούργησε καρδιακή ανεπάρκεια.  Τα ακριβή αίτια θανάτου του κοριτσιού θα δείξει η ιατροδικαστική εξέταση που θα γίνει, ωστόσο και οι γιατροί στο νοσοκομείο είναι συγκλονισμένοι από το χαμό της 14χρονης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA