Μενού
  • Α-
  • Α+

Η αντίστροφη μέτρηση για τις γιορτές των Χριστουγέννων έχει ξεκινήσει και ήδη οι πρώτες προγνώσεις για τον καιρό των εορτών όπως αποκάλυψε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, με αναρτησή του στο facebook, έχουν γίνει. Σύμφωνα με τις πρώτες λοιπόν εκτιμήσεις ο καιρός θα είναι ήπιος, χωρίς έντονα καιρικά φαινόμενα. 

Διαβάστε ακόμη: Καιρός: Ραγδαία επιδείνωση τις επόμενες ώρες - Εκτακτο δελτίο ΕΜΥ

«Με τα προγνωστικά δεδομένα να θέλουν να συνεχίζεται η «παρέλαση» των κακοκαιριών μέχρι και τις 15 με 20 του μήνα περίπου, θα πρέπει λογικά να οδηγηθούμε σε μια εκτόνωση αυτής της μεσημβρινής ροής. Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό ένας αντικυκλώνας - ατμοσφαιρικό βουνό να αναπτυχθεί κοντά στη γειτονιά μας. Αυτό θα οδηγήσει πολύ πιθανόν σε έναν ήπιο καιρό που θα συνοδευτεί από ήπιο πεδίο ανέμων και άνοδο της Θερμοκρασίας. Από την άλλη καθώς θα οδηγούμαστε στην αλλαγή του χρόνου και τις πρώτες ημέρες του νέου έτους ίσως η όλη αυτή εξέλιξη οδηγήσει με τη σειρά της σε ξηρό κρύο καιρό που σημαίνει ότι η θερμοκρασία θα πέσει, ο βοριάς θα πάρει το πάνω χέρι αλλά από βροχές - χιόνια λίγα γενικά πράγματα» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA